Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
223 US$
Se erbjudande
Expedia.com221 US$
Priceline242 US$
Hotels.com221 US$
Travelocity221 US$
Orbitz.com221 US$
eDreams223 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 178)
Filtrera omdömen
1 178 resultat
Medlemsbetyg
776
287
70
29
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
776
287
70
29
16
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1 1291 134 av 1 178 omdömen
Omdömet skrevs 1 mars 2018
Google-översättning

Rumstips: best hotel in Norrkoping, no doubt...
Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FrontdeskTheLamp, Receptionschef på The Lamp Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FrontdeskTheLamp, Receptionschef på The Lamp Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2018
Restyp: Reste i arbetet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FrontdeskTheLamp, Receptionschef på The Lamp Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 november 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste i arbetet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FrontdeskTheLamp, Receptionschef på The Lamp Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen