Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
FrontdeskTheLamp, Receptionschef på The Lamp Hotel, svarade på det här omdömet
Svarade 28 mars 2018
Dear David! Thank you for your kind words about us! With such lovely guests as yourself it is not difficult to provide excellent service at The Lamp Hotel. You and all our guests really make our day amazing! Thank you!
Kind regards, The Lamp Hotel
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
FrontdeskTheLamp, Receptionschef på The Lamp Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018
JLUrquijo
County Londonderry, Storbritannien
Omdömet skrevs 22 februari 2018
Datum för vistelsen: februari 2018
Läge
Renlighet
Service
Fråga JLUrquijo om The Lamp Hotel
FrontdeskTheLamp, Receptionschef på The Lamp Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2018
benj163
Rum
Renlighet
Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga C1295IKdaniele om The Lamp Hotel
FrontdeskTheLamp, Receptionschef på The Lamp Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2018
3CTraveler
Stow, Ohio
Omdömet skrevs 16 november 2017
Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste i arbetet
Fråga 3CTraveler om The Lamp Hotel
FrontdeskTheLamp, Receptionschef på The Lamp Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2017