Lena L
Stockholm, Sverige

Positivt överraskade!

Omdöme om Hotell Nordic
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 26 apr. 2024
Bodde nyligen med min sambo och ett par vänner på detta hotell 2 nätter för första gången. Det var ett mysigt litet hotell som faktiskt överraskade oss på ett positivt sätt.
Rummet i sig var fint och fräscht med otroligt sköna sängar och täcken.
SPA avdelningen var liten men jättemysigt och fast det var ganska många där just när vi var där så funkade det bra ändå, sen fick man ju beställa ner dryck och den kom nästan direkt så det var också en trevlig grej.
Frukosten var jättegod med färskt bröd och goda pålägg osv.
Läget tyckte vi också var helt ok, det tog inte lång tid att gå till centrum.
Överlag så var vi alltså mycket nöjda med vår vistelse, däremot det enda negativa och som drar ner betyget är att när min sambo skulle betala vår rums nota så hade någon lagt till en middag och dryck fast vi då ännu inte ens hade varit och ätit middag på hotellet än!. misstag kan förstås ske..men men. Den trevlige killen i receptionen rättade till det på en gång.
Så med det sagt så är hotellet i sig prisvärt och vi kan tänka oss att när det blir lite varmare så är det säkert trevligt att sitta ute på den fina uteplatsen och mysa väl värt ett besök hit om vi har vägarna förbi Norrköping igen.
Datum för vistelsen: april 2024
    908 kr
1.1 km från Hotell Nordic
Visa fler hotell i Norrköping
Omdömet skrevs 22 april 2024

Nja... Fick rum 106 en trappa ner, och där fungerade varken mörkläggningsgardiner, det lilla kylskåpet eller sänglampan...

Mörkläggning: Det fanns gardiner, men upphängningen satt en decimeter ut från väggen och "glipan" där allt ljus kom in hade man rakt i ögonen från sängen. Kass sömn.

Kylskåp: Jättebra när det finns ett litet kylskåp, men i det här fallet lyste bara lampan när man öppnade kylskåpsdörren men det fanns ingen kyla alls (upptäckte jag när jag fick slänga maten som jag lagt in där...).

Sänglampa: Trodde att den var trasig, tills jag efter ett tag upptäckte att den faktiskt lyste svaaaagt... Dock helt omöjligt att t.ex läsa i det "ljuset".

Ett minus var också att det inte fanns någonstans på rummet att kunna sitta och jobba. Det brukar åtminstone finnas ett liiitet skrivbord och en stol...

Restaurang: Maten var ok, men allt kändes väldigt oproffsigt...? Bordet intill mitt fick t.ex in ett glas vitt vin istället för ett glas rött (och fick argumentera lite för att det namn på vin de beställt faktiskt var rött), och jag fick inte in det glas vin jag beställt alls förrän jag sa till om det (när jag fick maten).

Att tidsbokningen på tjänster på spa:et inte heller fungerar är troligen inte hotellets fel. Men det var ändå trist att den massagetid jag bokade - först ena kvällen och därefter nästa kväll - båda blev avbokade, med förklaringen från massageterapeuten att "jag kan inte då" (när tiderna låg tillgängliga och bokningsbara och jag fått bekräftelse på bokningen).

Datum för vistelsen: april 2024
  • Restyp: Reste ensam
Tack Brohallskan
Omdömet skrevs 1 april 2024

Ägaren är grym, otroligt serviceinriktad, grymt kundbemötande och gör det där lilla extra.
Solariet var fräscht så pluspoäng där för den som gillar att sola!
Spadelen var väldigt trevlig och fräsch med, mysig loung och uteplats med. Toppen

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste med vänner
Tack Carilineworld
Omdömet skrevs 25 januari 2024 från mobil enhet

Hade en övernattning i samband med tjänsteresa.
Ett lagom hotell, som är prisvärt utifrån förutsättningar.
Medelklass rum, avsaknad av golvvärme i badrummet.
Gymmet är väldig enkelt men fungerar för lättare träning.
Spaet är ett litet smultron som kan ses som dragplåster till hotellet.
Hotellfrukosten var väldig låg standard.

Hotellparkering rakt utanför: 80:-/dygn
Tillgång till spa: 200:-/2h

Rumstips: Närhet till Hotelparkering: 80:-/dygn Spa: 200:-/2h Hotellgym Kylskåp på rummet
Datum för vistelsen: januari 2024
Restyp: Reste i arbetet
Tack simonbN2778IR
Omdömet skrevs 5 januari 2024

Spat var ingen höjdare små kakelbitar lösa kontakt lös nära vatten frukosten var sämst det som skulle var varmt becon äggröra korv var tyvärr kallt. Rummet var inte bra städat 1 tv fungerade inte glödlamporna i ett rum blinkade.övrigt var personalen trevlig

Datum för vistelsen: januari 2024
Restyp: Reste med vänner
Tack Henrik N
Omdömet skrevs 25 december 2023

Fick rum 318 där elementen var avslagna riktigt kallt tog flera timmar efter att ha satt på element att få det varmt. SLARVIGT städat. En riktigt hemsk julafton kväll/natt. Kommer inte hit igen. Vi var två offentliga personer på besök i staden.

Rumstips: Kolla rummet noga innan incheckning.
Datum för vistelsen: december 2023
  • Restyp: Reste med vänner