Ninni Ledfelt

Gäst i 1800talets skönhet och charm, men med alla moderna bekväligheter

Omdöme om Strand Hotell
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 11 aug. 2024från mobil enhet
Vilket underbart hotell, som att stiga in i en 1800talsvåning och vara gäster hos den trevliga ägarfamiljen. Skönhet i alla detaljer, jättegod frukost och toppenläge precis vid Motala ström. Hit kommer vi gärna tillbaka. Tack för denna gång!
Datum för vistelsen: augusti 2024
0.9 km från Strand Hotell
Djur tillåtna
Visa fler hotell i Norrköping
Omdömet skrevs 26 juli 2024

Mycket charmigt och mysigt hotell, personalen var trevlig och det var en upplevelse att vara här. Liten och mysig frukost i fin historisk miljö. Hotellet ligger centralt och det är gångavstånd till mycket. Det hade blivit ännu bättre men lite ny färg i rummen och badrumsrenovering.

Datum för vistelsen: juli 2024
Tack B251LRmartine
Omdömet skrevs 21 januari 2024 från mobil enhet

Tanken var att vi skulle bo på The Lamp men det var hutlösa priser för boende och spa, vilket fick mig att titta på andra alternativ. Det är jag mycket tacksam för. I framtiden kommer vi alltid återkomma till denna underbara och familjära pärla. Vi bodde i Karl den Xll svit som hade två stora sovrum med vardagsrum och kök. Plats för 8 personer men även utmärkt för oss tre. Älskade verkligen denna hotell.

Datum för vistelsen: januari 2024
1  Tack Solros80
Omdömet skrevs 4 oktober 2023 från mobil enhet

Ett mindre hotell beläget två trappor upp (hiss finns) och där öppnar sig en charmig värld med trevliga rum och stora härliga sällskapsytor att använda som vardagsrum borta från det egna hemmet. Nya ägare har fräschat upp hotellet.m och rummen har charmig äldre stil i kunglig anda. Alla rummen är döpta efter svenska regenter. Trevligt bemötande i receptionen. Mindre men varierat frukostbord men där inget egentligen saknas. Trots att hotellet ligger mitt i stan är det tyst och fönstren isolerar bra mot ljud utifrån.

Rumstips: Lite ont om parkeringsplatser i omedelbar närhet till hotellet. Men med några hundra meters radie finns flera alternativ.
Datum för vistelsen: oktober 2023
Tack 119stefant
Omdömet skrevs 19 april 2023

Dottern och jag njöt av detta vackra anrika hotell med mycket bra läge ! Välstädat vackert rum,god frukost i lugn och ro. Det stod fika framme att ta när man ville. Välkomnande personal. Kommer gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: april 2023
Tack Mallanka
Omdömet skrevs 5 september 2022 från mobil enhet

Om man är less på opersonliga hotell så är detta klockrent. Supermysigt hotell med hög standard. Centralt och i en gammal vacker byggnad. Rent och fräscht och en personal som är helt fantastisk i service. Kan inte hitta något negativt att säga om detta hotell, toppen rakt igenom!

Datum för vistelsen: september 2022
Restyp: Reste i arbetet