Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (426)
Filtrera omdömen
426 resultat
Medlemsbetyg
208
146
32
22
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
208
146
32
22
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 426 omdömen
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Mysigt hotell i fin gammal stil. Passar bättre för paret än för hela familjen. Väldigt bra läge, nära till restauranger och butiker. Fin utsikt över strömmen. Frukost var okej, inget extra men det som förväntas på ett hotell.

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack karolinakB9329MD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2020

Familjärt, tryggt, trevligt, tyst. Mysiga rum med sköna sängar och god frukost från frukostsalong med vacker utsikt. Centralt placerat med gångavstånd till allt. Längtar tillbaka. Ett andra hem i Norrköping.

Rumstips: Trivsamma ombonade rum.
Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Happiness25371095155
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2020 från mobil enhet

Hotellet ligger centralt och på andra våningen i en gedigen fastighet. Hiss eller trappa. Parkering på hotellets baksida mot en mindre kostnad i automat.

Det är ett sk boutiquehotell och har därför lite mer själ och karaktär än traditionella "cookie-cutter"-hotell.

Vi hade ett dubbelrum som överblickar strömmen. Stort rum med högt till tak och stuckaturer. Fantastiska sängar där man kan reglera hur hård/mjuk sängen ska vara

Badrummet hade en sk regndusch och var fräscht.

Frukosten var bra utan överdåd men hade bra urval av kallskuret och ägg mm. Fin salong att äta i.

Personalen är vänlig och serviceminded

Osäker om middag serveras på hotellet men annars kan man ta en 5min promenad till kvarterskrogen Asken på Skolgatan (fantastisk service o mat)

Kommer gärna tillbaka

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack FatSwede
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2020

Ett mysigt familjärt hotell, supertrevlig personal och snyggt inredda rum! Ligger centralt, nära till shopping och centralstationen samt närheten till vattnet!
Återkommer garanterat för att uppleva Norrköping sommartid!

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack rosagrankvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2019

Mycket personligt och mysigt litet hotell i centrala Norrköping. Endast 19 rum varav alla är inredda i olika stilar, ofta med kakelugn dessutom. Själva hotellet ligger i en gammal patricervåning och har dessutom en nyare del i en annan del av huset. Vi bodde i ett stort och rymligt familjerum för 4 personer i två nätter. Mycket trevlig personal och mycket bra frukostbuffé med bra alternativ för laktos- och glutenintolerans (vilket vi har i familjen). Rekommenderas å det varmaste.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack marianilsson10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotellStrand, Ägare på Strand Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 23 december 2019

Tack för ditt fina omdöme; roligt att ni trivdes. Välkommen tillbaka!/Strand Hotell

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen