Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Norrköping
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (415)
Filtrera omdömen
415 resultat
Medlemsbetyg
202
142
32
21
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
202
142
32
21
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 415 omdömen
Omdömet skrevs 22 augusti 2019

Utmärkt kommunikation före besöket med bokning och frågor. Trevligt bemötande vid incheckning, mysiga rum och riklig frukost. Alla vänner var mycket nöjda. Många kommer säkert tillbaka på egen hand. Prisvärt.

Rumstips: Kolla hemsidan
Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 466goran
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2019

Serviceinriktad personal. Trevliga gemensamma ytor. Fint rum - kändes som att man var på besök hemma hos någon. Bra centralt läge med goda parkeringsmöjligheter i anslutning till hotellet. Rekommenderas!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Knut377
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2019

Ett väldigt charmigt hotell med hjälpsam och personlig personal. Väldisponerade rum med härlig karaktär. Fick hjälp med frukostpåse eftersom vi skulle resa iväg tidigt. Fika framdukat under dagen i jättemysig matsal. Kommer gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack anntheresehedqvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2019

Lugnt och rofyllt i ett, i äldre stil inrett hotell, centralt beläget i ett av Norrköpings gamla byggnader med gångavstånd (runt hörnet på kvarteret) till restauranger/barer samt promenadstråk längs ån.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste ensam
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack KenFre01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2019

Ett hotell med fin atmosfär, sköna sängar och trivsamt och vackert inredda rum. Bra frukost och trevlig personal. Läget är toppen med Motala ström utanför sant parker med fina promenadstråk. Nära till shopping och restauranger. Kan varmt rekommendera

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Sirpa M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen