Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vällagat & välsmakande lunch”
Omdöme om Cioccolata Bistro

Cioccolata Bistro
Rankad som nr 40 av 244 Restauranger i Linköping
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Ätit här flera gånger och aldrig varit missnöjd. Trevlig personal och trivsam miljö. Ett av stadens bästa utbud!

Datum för besöket: maj 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack lisaaV5373OD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (164)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 164 omdömen

Omdömet skrevs 1 maj 2021

Vi var och käkade valborg och det var inte coronasäkert mellan borden och definitivt INTE 2 meter mellan borden o det var inte utglesat pga pandemin utan allt ser ut som innan pandemin. De satte folket nära istället för att sprida ut gästerna och det verkade inte vara någon gräns på hur mycket folk som togs in, där skulle folkhälsomyndigheten hälsa på, skärpning säger jag bara

Datum för besöket: april 2021
3  Tack 552ankih
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2021

Vi väntar på middag i 1,5 timmar! Det här är väldigt upprörande!
Vi fick kompensation efter den råa köttiga hamburgaren och efter en mycket lång väntan, men jag hoppas att de lärde sig från fallet och det kommer inte att hända igen.
Det började en trevlig kväll med barnen, men tyvärr kände vi oss dåliga!

Datum för besöket: februari 2021
Tack Kragsta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 januari 2021

Riktigt god Kycklingpasta.
Riklig portion. Rekommenderas varmt!
Vi satt på övervåningen bra distans mellan borden.

Datum för besöket: januari 2021
1  Tack AndersL1423
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2021 från mobil enhet

Gudomligt goda och fräscha pizzor. Så mycket goda och rena smaker. Pizzorna var smakriks utan att vara flottiga.
Efterrätterna var lika smakrika och goda!

Datum för besöket: januari 2021
1  Tack 33satul
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Cioccolata Bistro tittade också på

Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 
Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 

Besökt Cioccolata Bistro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt