Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kan bli bättre”
Omdöme om Ming Palace

Ming Palace
Rankad som nr 62 av 252 Restauranger i Linköping
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 25 februari 2017 från mobil enhet

Meny som en vanlig Kina restaurang. Maten var bra och man blev riktigt mätt. Otrevlig servitör. Priserna var helt ok.

Datum för besöket: februari 2017
Tack leif9
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (58)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 58 omdömen

Omdömet skrevs 22 januari 2017

Bra service. Mycket trevlig personal. Däremot trångt och lite stökigt. Lite rörigt runt buffén. Maten medelmåttig nivå.

Datum för besöket: januari 2017
Tack Henrik I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2016

Ett klassiskt Kina-matställe med god mat och mycket att välja på. Absolut bästa Kina-matstället i Linköping!

Datum för besöket: mars 2016
Tack Mimmi G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2016 från mobil enhet

Mycket att välja på och allt jag prövade var gott. Buffé, sallad, dryck, efterrätt och kaffe med kaka för 90kr var helt okej.
Omtyckt ställe då det var så gott som fullsatt under lunchen.

Datum för besöket: september 2016
Tack r0bbans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2016 från mobil enhet

Perfekt lunchbuffé om en vill äta gott och mycket. Dock inte lika prisvärt på kvällarna. Har för mig att de har studentrabatt.

Datum för besöket: september 2016
Tack OJAndersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ming Palace tittade också på

Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 
Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 
Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 

Besökt Ming Palace? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt