Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysigt ställe att ta en glass eller öl”

Café Tannefors Slussar
Rankad som nr 40 av 250 Restauranger i Linköping
Kök: Svenskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

En fin sommarkväll är slusscaféet ett oslagbart ställe. Inte för maten eller glassens skull men för atmosfären och läget invid Kinda Kanal. Skaldjurskvällarna är mycket prisvärda. Annars mysigt att ta en öl under promenaden runt ån.

Datum för besöket: juli 2017
Tack GunnelS_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (33)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 33 omdömen

Omdömet skrevs 13 september 2017

Sommartid är det Linköpings mysigaste uteservering, beläget alldeles intill slussarna med fin utsikt över Stångån. Perfekt för ett glas vin i kvällssolen. Missa inte skaldjurskvällarna!

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Tobi_Katoy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2017

Detta är ett mysigt ställe för en fika eller dagens lunch, som dom även har. Tyvärr så har det bara sommaröppet. Utsikten är härlig precis bredvid slussarna.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack 192ullam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2017

Hit går nog de flesta för miljön, och jag har svårt att tänka mig ett café som är så beroende av vädret. När vi gick hit var det underbart väder och väldigt trångt.
Men räkmackorna smakade utmärkt, även om brödet hellre borde varit mörkt.

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Hermanlasse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2017

Åkte hit för att ta en snabblunch, blev en räksmörgås som var sorgligt torr. Men det är fint att sitta vid slussarna och det är många besökare,

Datum för besöket: juli 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 08sushi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Café Tannefors Slussar tittade också på

Linköping, Östergötlands län
Sturefors, Linköping
 
Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 
Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 

Besökt Café Tannefors Slussar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt