Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
156 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-06
Boka nu, betala på plats
Booking.com
156 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-02-06
Boka nu, betala på plats
Etrip
141 US$
Se erbjudande
Hotels.com156 US$
ScandicHotels.com152 US$
FindHotel150 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (861)
Filtrera omdömen
861 resultat
Medlemsbetyg
247
385
146
55
28
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
247
385
146
55
28
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 861 omdömen
Omdömet skrevs 26 oktober 2021

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Johanna Sandén, Gästservice/reception på Scandic Linkoping City, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 20 oktober 2021

Överlag är det ett mycket trevligt hotell. Lite synd att man måste stå på en bokning på hotellet för att utnyttja poäng när man köper saker i "kiosken", men det är ju generellt för Scandic. Det mest negativa är sängarna och kuddarna. Alltså, kan ni inte fixa lite rejälare kuddar, de som var nu måste ju max kosta 29 kr, då de närmast är obefintligt med fyllning! Hårda sängar, så inte höften kommer ned i en bra vinkel, utan man vaknar med ryggvärk. Bra med kylskåp på rummet! Bra frukost! Byggarbetsplats just nu precis bredvid, som störde en aning.

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Marvil74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johanna Sandén, Gästservice/reception på Scandic Linkoping City, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2021

Tack för ditt välskrivna omdöme efter din vistelse hos oss. Kul att höra att du gillar det mesta på hotellet. Vi tar till oss av er feedback om kuddarna och sängarna. Varmt välkomna tillbaka till oss på Scandic Linköping City!
Vänliga hälsningar
Johanna, Service Team Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2021

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Johanna Sandén, Gästservice/reception på Scandic Linkoping City, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 6 september 2021

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Johanna Sandén, Gästservice/reception på Scandic Linkoping City, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 31 augusti 2021

Rummet var helt ok, lugnt och tyst. Parkeringen är alldeles för liten för så många med bil, personalen hade kunnat vara mer hjälpsam med att hänvisa till en annan parkering som ligger 3min att gå, många platser och som dessutom är betydligt billigare. Personalen hade inte den servicenivån som jag mött på andra Scandic. Hade i bokningen skrivit att vi åkt till Linköping för att fira mig som fyller 60år och som frekvent boende på Scandic så trodde jag att det skulle finnas en liten grattis hälsning eller uppgradering av rummet, men inte något. När vi bodde på Scandic Karlskrona i dec och firade min man som fyllde 60år fanns en liten hälsning på rummet, så trevligt och välkomnande. Behöver bli bättre för att jag ska bo här igen.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Monica Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johanna Sandén, Gästservice/reception på Scandic Linkoping City, svarade på det här omdömetSvarade 3 september 2021

Hej Monica, Tack för din återkoppling efter din vistelse hos oss. Jag är ledsen att vi missat att uppvakta dig på 60 års dagen, stort grattis i efterskott! Jag hoppas att ni hade en fin vistelse i övrigt hos oss. Vi uppskattar din ärliga feedback och hoppas såklart att du vill komma tillbaka till oss framöver. Tveka inte att återkomma till mig då innan så ska jag se till att ni uppmärksammas.
Vänliga hälsningar
Johanna, Service Team Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen