Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (595)
Filtrera omdömen
595 resultat
Medlemsbetyg
155
291
108
28
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
155
291
108
28
13
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
4045 av 595 omdömen
Omdömet skrevs 9 februari 2018

Ett modernt och funktionellt hotell nära centrala delarna av Linköping. Rummen och själva hotellet lämnar inget att önska. Vid ankomst fick man ett mycket bra bemötande av personalen. Det som grumlar upplevelsen är den skorpliknande sak som såldes som "smörgås" i shoppen vid receptionen. Man tar helt enkelt inte båda ändarna av en formfranska och säljer. Något fungerar inte som det ska när personalen gör på det sättet.
Hade varit en femma om man varit bättre i köket och en tvåa om inte receptionspersonalen varit så trevlig.

  • Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Lennart L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emma W, Manager på Scandic Linkoping City, svarade på det här omdömetSvarade 4 april 2018

Hej Lennart,
Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme om vårt hotell, det hjälper oss mycket i vårt dagliga arbete med att bli bättre. Vi får ta till oss av dina kommentarer gällande shopmaten och se över vad vi ev kan behöva förändra. Härligt att höra att du uppskattade vår service.

Jag önskar er varmt välkomna tillbaka!

Hälsningar Emma W

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2018 från mobil enhet

Detta hotell är rent och fint med stora härliga rum och sköna sängar.
Garage finns i hotellets källare och perfekt att ta hissen upp till rummet.
Frukosten är väldigt omfångsrik och idag var en av damerna vid en liten disk och gjorde omeletter.
Allt var väldigt bra men tråkigt att frukostpersonalen inte plockat bort disk då endast ett bord fanns ledigt utan disk.

Bodde här: februari 2018, reste ensam
Tack Jangen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emma W, Manager på Scandic Linkoping City, svarade på det här omdömetSvarade 4 april 2018

Hej,
Tack för att du har lämnat ett omdöme om vårt hotell!

Varmt välkommen tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2018

Mycket trevlig personal. Vi bodde där i samband med en tävling och vi kunde få rummet lite tidigare samt lämna det lite senare så att det passade mot tävlingstiderna. Det var mycket uppskattat. Stor och fräsch frukostbuffe.

  • Bodde här: januari 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack 215leenas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emma W, Hotellchef på Scandic Linkoping City, svarade på det här omdömetSvarade 19 januari 2018

Hej,
Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett så fint omdöme om vårt hotell. Ni är varmt välkomna tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 januari 2018

Trevlig personal både i receptionen och i restaurangen Rummet var bra och närheten till centrala Linköping utmärkt. Lätt att parkera , Har bott här flera gånger och kommer givetvis att bo här igen när vi besöker linköping

  • Bodde här: januari 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack 354christers
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emma W, Hotellchef på Scandic Linkoping City, svarade på det här omdömetSvarade 19 januari 2018

Hej Christer,
Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett så fint omdöme om vårt hotell. Det glädjer oss att höra att ni trivts så bra hos oss.
Varmt välkomna tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2018 från mobil enhet

Ett bra Scandichotell hyfsat centralt i Linköping. Bra service i receptionen och bra rymliga och fräscha rum. Frukosten är som alltid bra på Scandic med bra variation och serveras i ett trevligt rum vid vattnet.

Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
Tack Charlotta L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emma W, Hotellchef på Scandic Linkoping City, svarade på det här omdömetSvarade 19 januari 2018

Hej Charlotta,
Tack för din review! Kul att höra att ni har haft det bra hos oss och uppskattar vår frukost. Varmt välkomna tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen