Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
134 US$
Se erbjudande
Hotels.com
Booking.com
Expedia.com134 US$
Priceline134 US$
eDreams134 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (527)
Filtrera omdömen
527 resultat
Medlemsbetyg
164
211
102
35
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
164
211
102
35
15
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1015 av 527 omdömen
Omdömet skrevs 25 juli 2021

Fantastisk personal! Charmigt hotell, nära till allt, mitt i Linköpings stadskärna.
Vi hamnade i ett rum precis ovanför stora torget. Rekommenderas inte då det inte går att öppna fönstret för luft där pga ljudnivån.
Förutom den dåliga luftkonditioneringen finns inget att klaga på!

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack synoveiversen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2021 från mobil enhet

Det här hotellet erbjuder gratis öronproppar till alla sina gäster och det finns en anledning till det. Mitt tips - bo inte här under sommarhalvåret om du vill kunna sova. Hotellet ligger precis vid stort torg med uteserveringar som spelar hög musik till kl 01. Ingen AC och omöjligt att ha fönstret öppet. Varmt och små rum med ok standard, ganska slitet. Imorgon blir det utcheckning en dag tidigare och byte till annat hotell.

Rumstips: Undvik helt under sommarhalvåret
Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Linn N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2021

+ ligger centralt
- ligger centralt

Fint hotell men det är knepigt att hitta när man anländer med bil som vi gjorde. Vågar lova att troligen 99%av de gäster som kommer med bil och inte varit här tidigare gör sig skyldiga till att köra gator som egentligen är avstängda för trafik.
Några parkeringar fanns inte vilket gjorde att vi fick gå långt för att ställa bilen. Det verkar inte finnas en enda gatuparkering i hela Linköping? Knappast hotellets fel men, jag kommer inte välja detta hotell igen av denna orsak .

Själva rummet luktade unket när vi kom in. Ganska slitet men goa sängar och städat. TVn funkade inte först men nått snille hade dragit ur kontakten, när vi agerat elektriker och tryckt i kontakten, funkade den igen. Ganska tyst på natten. Vi hade ac på rummet och det funkade fint. Vi sov gott. Frukost var ok. Standard vad man kan begära. Gott bröd, en hel del att välja på vad gäller pålägg osv.

Fördelen att hotellet ligger centralt är att det finns mycket att välja på när man vill äta. Det var den största fördelen.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Mattias T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2021

Vi gillade mycket besök detta hotell. Sängen var mycket skön, så var kuddarna.
Personalen i receptionen var mycket trevliga och hjälpsamma.
Personalen på restaurangen var trevliga också. Men gav inte korrekt information.
Sammantaget var det en mycket bra vistelse och vi kommer definitivt att överväga att gå tillbaka till hotellet. Det är ganska mycket i linje med Elite-standarder.
Om du besöker på sommaren, vänligen be om ett rom långt ifrån köksutsugssystemen så att du får en bättre atmosfär.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack EdwinT190
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2021

Rummet var dåligt städat, luktade avlopp och låg använda tandpetare på badrumsgolvet. Lyhört, gick inte att ha fönstret öppet och öronproppar hjälpte inte. Ingen AC som standard så fönstret hade behövt hållas öppet. När nattlivet tystnat kunde jag äntligen somna på den stenhårda och knöliga sängen. Frukosten som jag hade sett fram emot var en ännu större besvikelse med en äggröra full av äggskal och pannkakor som smakade korv. Inte trevligt för en vegetarian att erfara.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack CarolineL2481
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen