Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Tripadvisor160 US$
ScandicHotels.com
Booking.com160 US$
Hotels.com160 US$
eDreams160 US$
CheapTickets160 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (541)
Filtrera omdömen
541 resultat
Medlemsbetyg
128
198
143
52
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
128
198
143
52
20
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 541 omdömen
Omdömet skrevs 1 november 2021

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Receptionen Scandic Linköping, Guest Services / Front Office på Scandic Linkoping Väst, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 26 oktober 2021

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Receptionen Scandic Linköping, Guest Services / Front Office på Scandic Linkoping Väst, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 19 oktober 2021

Snyggt o trevligt, föredömlig personal. Fantastisk restaurang med mkt god service. Poolavdelningen jätte trevlig men kunde vara lite grundare och kompletteras med en jaccuzzi. Bra med bokningstider för mindre antal personer samtidigt

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack tompa16
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johanna Sandén, Guest Services / Front Office på Scandic Linkoping Väst, svarade på det här omdömetSvarade 22 oktober 2021

Kära tompa16,
Tusen tack för att du har tagit dig tid till att ge oss din feedback, det betyder verkligen mycket för oss.
Vad härligt att du har haft en trevlig vistelse hos oss!
Vi hoppas att vi får lov till att välkomna dig tillbaka snart igen.
Med vänliga hälsningar
Ida, Receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 oktober 2021

Scandic Linköping Väst är stabilt utan att sticka ut på något vis. Perfekt match av "pris och prestanda".
Rent, helt och håller vad det lovar. Klart prisvärt. Det här hotellet passar mycket bra för t.ex idrotsklubbar på turneringar eller barnfamiljer.

Datum för vistelsen: oktober 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack mikaelquick
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johanna Sandén, Guest Services / Front Office på Scandic Linkoping Väst, svarade på det här omdömetSvarade 17 oktober 2021

Kära mikaelquick,
Tusen tack för att du har tagit dig tid till att ge oss din feedback, det betyder mycket för oss.
Vad härligt att du har haft en bra vistelse hos oss!
Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till oss nästa gång ni besöker Linköping.
Med vänliga hälsningar
Ida, Receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2021

Bra hotell som ligger perfekt när man har hundar med sig. Gratis parkering är ett stort plus! Och det tar 15 min med buss till centrum.
Fick också otroligt fint bemötande och hjälp att få rummet lite längre då jag går i skolan och slutar 17.00. Så fick checka ut senast 18.00 istället ( mot extra betalning ).
Jag är återkommande gäst tack vare denna service jag fått och har nu bokar mig varje månad fram till januari. Och jag hoppas att all er personal är lika tillmötesgående som tidigare varit.

Datum för vistelsen: augusti 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack mlassmadjursrehab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johanna Sandén, Guest Services / Front Office på Scandic Linkoping Väst, svarade på det här omdömetSvarade 17 oktober 2021

Kära miassmadjursrehab,
Tusen tack för alla dina fina ord om vårt bemötande, det betyder verkligen mycket för oss.
Vi ses snart igen!
Med vänliga hälsningar
Ida, Receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen