Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
152 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-07
Expedia.com
158 US$
149 US$
Se erbjudande
SPARA 9 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-07
Booking.com
152 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-07
Boka nu, betala på plats
eDreams152 US$
ScandicHotels.com148 US$
Trip.com158 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (488)
Filtrera omdömen
488 resultat
Medlemsbetyg
117
184
134
39
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
117
184
134
39
14
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 488 omdömen
Omdömet skrevs 8 september 2020

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Anna Johansson, General Manager på Scandic Linkoping Väst, svarade på det här omdömetSvarade 19 september 2020

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 17 augusti 2020

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 9 augusti 2020

Hårda sängar men bra rum i övrigt. Saknade att det inte fanns kylskåp. Lekrummet stängt pga corona. Bra frukost med bl a pannkakor där man fick boka tid såhär i coronatider. Fanns handsprit och handskar.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack BeatnikFly
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Johansson, General Manager på Scandic Linkoping Väst, svarade på det här omdömetSvarade 19 augusti 2020

Tack för att du berättade om hur ni hade det hos oss!

Varmt välkomna åter, mvh Anna, hotellchef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Visa fler omdömen