Mysig hemsida och trevlig receptionist när jag ringde och bokade. Jag valde delad toalett då jag bott på en del hostels innan och hur illa kan det vara? Men på ankomstdagen fick jag ett sms som sa portkoden, rumsnummer och att min nyckel var på rummet, sen var ingen personal där trots att jag kom dit en timme innan receptionen skulle stänga. Allt var stängt. Ingen info någonstans alls. Skumt rum med gojs (typ damm) i sängen (platt-tv till skillnad från vad de andra recensionerna säger, testade dock aldrig att slå på den). Extremt lyhört, dels mot motorvägen men också mot resten av hotellet. Hörde främmande röster utanför min dörr. Testade att ringa receptionsnumret men utan svar. När jag sen kollade recensionerna på Facebook och typ fem av sju börjar med caps lock ”VARNING, BOKA INTE DETTA” och sen beskriver scenarior liknande mitt samt berättar om missbrukare som sov på toaletterna blev det lite för olustigt för mig. Jag reste i affärer och behövde verkligen våga sova, så jag ringde grannhotellet Stångå som var mycket trevliga och gav mig ett rum. (De nämnde även att det här inte var första gången de fått ta över gäster härifrån) Rekommenderar dem istället om du kan tänka dig att betala 600 kronor mer och få eget badrum samt sova lite lugnare. Men om du letar efter något billigare och inte bryr dig om ditt boende är början på en skräckfilm, kan det här funka.