Sängen kanske är skön, det vet jag inte än, men det verkar inte lovande med tanke på att den bäddmadrass som finns är tunn som en dubbelvikt frottéhandduk.
Att det möjligen luktar rök i korridoren här på plan tre känns som en struntsak, i jämförelse med att det erbjuds gemensam dusch och toa i korridoren, (inte roligt för en nattkissare), man erbjuder internet, men bara i gemensamma utrymmen. De enda gemensamma utrymmena jag ser är trapphuset och korridorerna och där vill jag inte sitta, så därför gör det ju inte så mycket att jag inte har fått något lösenord.
Efter att ha jobbat hårt en hel dag så är det skönt att komma "hem", ta en dusch (jag vill inte gå nyduschad i korridoren bland folk jag inte känner) ta en kopp te (på de flesta hotell finns en vattenkokare, här finns inte ens ett dricksglas), hänga upp kläderna och ligga på sängen och zappa lite mellan kanalerna.Men tvn är en 17 tums tjock-tv som står i bortre hörnet av rummet, så när jag sitter i sängen, så är tvn så långt bort så att jag knappt ser den. 4:an är den enda kanal som går att få in utan störningar av "myrornas krig-typ" och där pågår friidrotts-VM. Eftersom de som kommenterar friidrotten pratar bra så gör det inget att idrottarna inte syns.
Nu hoppas jag på frukosten.
Go'natt