Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jättegod indisk mat!”
Omdöme om Nawab

Ingen bild tillgänglig
Har du en bild?
Lägg till den.
Nawab
Rankad som nr 67 av 243 Restauranger i Linköping
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Bra miljö, fint möblerat, lugnt. Trevligt bemötande och vällagad riktigt god mat. Naanbrödet med vitlök var det godaste naanbröd jag har ätit.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ulla-Britt M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (8)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 8 omdömen

Omdömet skrevs 21 september 2020

Fantastiskt god mat! Prisvärd lunch i en enkel miljö, trevligt bemötande och genuin service. Rekommenderar starkt!

Datum för besöket: september 2020
Tack D6816AQamandas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2020

Har faktiskt inget dåligt alls att säga om Nawab. När jag kom dit så fick man ett trevligt bemötande av personalen, vilket fick mig att känna mig väldigt välkommen. Jag beställde Kyckling Butter Masala och naan bröd med vitlök. Maten var riktigt god och jag blev väldigt mätt. Helt enkelt en perfekt upplevelse.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack mellibellii
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2020

Alltid ett trevligt bemötande. vällagat med jämn kvalite och jämn chilistyrka. När vi äter på plats så är det alltid fint upplagt. Lite av ett stamställe när vi är inne i Linköping.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 289h_kanp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2020 från mobil enhet

Riktigt god indisk mat, som HÄMTADES i dessa ”virus-tider”.
Det som gjorde att det inte blev betyg fem, var att vitlöks-naanbrödet var en aning för torrt och saknade det lilla extra i vitlökssmak.

Varmrätterna var mycket goda, så ”4+” skulle man kunna skriva om det betyget fanns.

Datum för besöket: april 2020
Tack Per-ErikL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Nawab tittade också på

Linköping, Östergötlands län
Sturefors, Linköping
 
Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 

Besökt Nawab? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt