Tarja V

Familjehotellet värt ett guldhjärta!

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 21 apr. 2023
Hotellet har ett fantastiskt läge mitt i centrum med gångavstånd till buss- och tågstation, Linköpings universitet, simhall etc. Om du är ute efter en lugnt ställe där du kan arbeta eller studera, sova gott i en skön säng och njuta av en härlig frukost har du kommit rätt. En stor eloge framförallt till hotellets personal som alltid visar ett genuint professionellt och personligt bemötande!
Datum för vistelsen: april 2023
Tips för att välja rum: Om du saknar läsning finns det möjlighet att låna tidningar och böcker på entréplan.
Resetyp: Reste ensam
    707 kr
1.9 km från Linköpings City Hotell och Vandrarhem
Visa fler hotell i Linköping
Omdömet skrevs 27 januari 2023 från mobil enhet

Ett hotell som gav mer än vad jag förväntat. Tillgång till vandrarhemmets kök. Bra allmänbelysning i hotellrummet vilket innebar att jag kunde jobba vid skrivbordet under kvällen utan att bli trött av svag belysning. Gott om speglar vilket underlättade när jag som är närsynt skulle sminka mig på morgonen. God frukost med bland annat egentillverkad granola och en ingefärsshot.
Vänlig personal som gjorde att jag kände mig välkommen. Välstädat.
110kr för dygnsparkering är inte billigt men rummet var å andra sidan mycket prisvärt.

Rumstips: Ingen garanterad parkeringsplats. Men det finns parkeringsgarage i närheten.
Datum för vistelsen: januari 2023
Restyp: Reste i arbetet
Tack 868guna
Omdömet skrevs 12 december 2021

Väldigt trevlig och serviceminded personal, mycket bra bemötande fast det blivit lite missförstånd i samband med bokningen. Rent och fräscht. Skön säng. God frukost med ekologist och fräscha grönsaker. Tyst. Utomordentligt läge.
Hit återvänder vi gärna!

Datum för vistelsen: december 2021
Tack sven-evan
Omdömet skrevs 24 augusti 2021 från mobil enhet

Det bästa hotell jag bott på! Personalen är fantastiska och hotellet ger en familjär känsla. Rummen är mycket fräscha och trevliga. Frukosten längtar man efter varje morgon (frukosten är ju alltid halva upplevelsen i sig 😊).

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste ensam
Tack 347teresiab
Omdömet skrevs 17 augusti 2021 från mobil enhet

City är ordet. Nära stora torget, domkyrkan,trädgården, restauranger. Mycket praktiskt och fräscht. Det finns en liten trång parkering och vi hade tur att få parkera där. Kostar 100:- . Mycket prisvärt hotell. Frukosten är helt ok även om det inte är något överflöd.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Tack AgnetaG_12
Omdömet skrevs 27 maj 2021 från mobil enhet

Fantastiskt fint och välskött litet hotell, omtänksam och engagerad personal, jättejättegott kaffe! Rent, fräscht och trivsamt. Tyst och lugnt trots närhet till precis allt. Rekommenderas varmt, vi kommer tillbaka!

Datum för vistelsen: maj 2021
Tack 483kirstih