Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hemgjord gatuköksmat”
Omdöme om Stångebro Gatukök

Stångebro Gatukök
Rankad som nr 3 av 7 Smått och gott i Linköping
Kök: Snabbmat
Middagsalternativ: Sent på kvällen
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen
Omdömet skrevs 31 juli 2020

Första gången här, tog tunnbrödrulle med mos och fläskytterfilè, sååå otroligt gott! Mycket nöjd! Känndes att det var ”hemlagat”,vilken klasskillnad!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Joha88a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (68)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 70 omdömen

Omdömet skrevs 16 november 2019 från mobil enhet

... klart överskattat av Linköpingsborna. Stångebro var/är väl någon typ av föregångare till dagens alla ordentliga hamburger-ställen men det här är ärligt talat rätt mediokert. Förr kunde man kanske inte vänta sig en ”riktig hamburgare”, men idag ser det annorlunda ut. Så. Helt ok kött. Torra vanliga bröd. Färdiga såser. Ordinära grönsaker. Värt ett besök, men förvänta dig ingen stor upplevelse.

Datum för besöket: november 2019
Tack IE82
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2019 från mobil enhet

Väldigt god hemmalagad snabbmat. Det slår alla hamburgerkedjor. Allt är alltid vällagat och nygjort.

Datum för besöket: november 2019
Tack susannet687
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 oktober 2019 från mobil enhet

Ett ”vanligt” gatukök, med en ovanlig meny av hamburgare. Här lagar man hamburgaren på plats och ingredienserna är varierande. Prova med ädelost - supergod. Eller varför inte feta? Till och med senapen och ketchupen lär vara hemmagjorda.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack Monica-Peking
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 september 2019

God hemlagad mat från grunden, vi åt hamburgare och tunnbrödsrulle. Mycket stora portioner och snabb service.

Datum för besöket: september 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 39madelenep
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Stångebro Gatukök tittade också på

Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 
Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 

Besökt Stångebro Gatukök? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt