Nyköping, Sverige

Mysigt på Quality Hotel The Box

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 3 veckor sedanfrån mobil enhet
Tredje besöket hos detta mysiga hotell som ligger ca 30 minuters promenad avstånd från Linköpings centrum.

Rent och fint i både rum och allmäna ytor. Väldigt trevlig personal i både restaurang och reception.

Spaavdelningen lagom stor med bl a en liten utepool, liten bassäng och mindre bubbelpool. Avdelningen ger ett mysigt intryck.

Det fanns dock ett minus vid detta besök. Det var fullt i matsalen och mycket att göra för personalen men vi gäster tycker inte att det ser så kul ut när servitörerna småspringer mellan bord o gäster. Vi kände själva att vi blev stressade av det istället för att i lugn o ro njuta av mat o dryck

Men även om det blev lite stress vid middagen så är vi jättenöjda med vistelsen

Björn & Eva
Datum för vistelsen: november 2024
Resetyp: Reste som ett par
Quality Hotel The Box, Guest Services / Front OfficeQuality Hotel The Box, svarade på det här omdömet
Svarade för 2 veckor sedan
Hej Björn & Eva,

Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse hos oss! Vad roligt att ni uppskattade hotellet.

Beklagar dock att ni upplevde stress i restaurangen på grund av hög aktivitet. Vi tar verkligen er feedback på stort allvar och kommer att arbeta med att förbättra vår service och bemötande, så att ni som gäster kan njuta av en lugn och avkopplande måltid.
Det gläder oss att ni trots detta var nöjda med er vistelse, och vi hoppas verkligen att få välkomna er tillbaka snart för en ännu bättre upplevelse!

Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
1.6 km från Quality Hotel The Box
  • Lol.travel
19.9 km från Quality Hotel The Box
Visa fler hotell i Linköping
Omdömet skrevs 28 oktober 2024

Bott på hotellet vid 8 tillfällen innan och oftast varit nöjd. Men senaste 5 dagarna var något extra rakt igenom! Allt från reception, städ, restaurang, bar var så bra! ALL personal var så trevliga och proffsiga i allt bemötande. Maten i restaurangen höll en mycket hög nivå! fem/fem får de av mig för dessa nätter! Vi kommer tillbaka om ett år igen!

• Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack peterhE5493JL
Quality Hotel The Box, Guest Services / Front Office på Quality Hotel The Box, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Men vilken härlig review! Tusen tack och välkomna tillbaka!

Omdömet skrevs 27 oktober 2024

Fint hotell, bra frukost och service. Finns allt man skulle vilja ha på spat även om de inte var det största.
Fick först ett obäddat/ ostädat rum. Vi fick byta men städningen var inte på topp i det nya rummet, kladdiga fläckar på bordet.

Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack linnnystrom16

Tusen tack för din feedback, vad härligt att du tyckte om hotellet.
Å vilken otur och vad tråkigt med städningen. Jag lovar att ta detta med mina kollegor.
Varmt välkommen tillbaka och då hoppas jag att du får en bättre upplevelse.

Omdömet skrevs 13 oktober 2024

Väldigt trevlig personal på detta hotell, speciellt i restaurangen. Servitören Jonathan var väldigt serviceinriktad och trevlig. God och saftig kyckling på menyn.

Rummen var fräscha och tysta, men vi hade trott att Deluxerummen skulle vara lite större och lyxigare. Sköna sängar, kuddar och täcken.

Lite mörkt i korridorerna och på rummen.

På frukosten var det kaos och vi kunde inte ens hitta en sittplats. Överlag var det mycket folk i restaurangen både kvällstid och på frukosten, vilket var jobbigt. Dessutom känns det lite respektlöst att folk sitter kvar och pratar och kollar mobilen trots att de redan har ätit färdigt sin frukost medan folk går omkring och letar bord.

Vi saknade gröt på frukosten. Då skulle man göra sin gröt själv sade en tjej eller äta over-night-oats som inte alls är samma sak. Dessutom ska man inte behöva göra sin egen gröt när man bor på hotell. Det borde vara en del av servicen. Dessutom var frukostpersonalen dåliga på att fylla på mer frukt när den tog slut. Vattenmelonen som fanns var dålig.

Väldigt fullbokat hotell, speciellt mycket folk i restaurangen och på spaavdelningen. Dessutom lite sniket att spa kostar extra fast man bor på hotellet. Det borde ingå när man är hotellgäst, vilket det gör på de flesta andra hotell vi har bott på.

Bra med fri parkering. Lite långt från centrum. Dåligt med restauranger i närheten. Finns bara hotellrestaurangen och Max.

Tyvärr känns det för jobbigt med så mycket folk överallt och det är överbelamrat vart man än går, vilket drar ner upplevelsen lite, speciellt när vi ville ha lite avkoppling och lugn och ro och då är inte detta hotell rätt om man söker det.

Tack Jorgen E
Quality Hotel The Box, Guest Services / Front Office på Quality Hotel The Box, svarade på det här omdömetSvarade 15 oktober 2024

Tusen tack för din feedback och varmt välkommen tillbaka!

Omdömet skrevs 7 oktober 2024

All personal är så vänlig. Rummen fina särskild de stora hörnrummen. Dubbeldusch är ovanligt och kul. Finns absolut intet att ändra på. Att vi förlängde med en extra natt säger väl allt Jo en liten sak, några bänkar eller stolar om vädret är bra vore fint även under hösten.

Rumstips: Vill du besöka Linköping C ta bussen som går utanför till Trädgårdstorget. Dåligt med parkering och svårt att hitta
Tack lena z
Quality Hotel The Box, Guest Services / Front Office på Quality Hotel The Box, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2024

Vilken fin feedback! Tusen tack och varmt välkommen tillbaka till oss <3

Omdömet skrevs 24 september 2024

dålig service nattreceptionist boxhotell jonas. bad om nya handdukar, nya soppåsar. kom aldrig upp. väldigt osocial dryg aldrig hjälpsam.

frukosten helt okej. service under frukosten också dålig kvinnan som använder hörlurar väldigt dryg och otrevlig.

Plus är ert spa tjejerna hjälpsam mkt trevliga.

Datum för vistelsen: augusti 2024
Tack Henrik S
Quality Hotel The Box, Guest Services / Front Office på Quality Hotel The Box, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2024

Stort tack för din feedback Henrik. Jag lovar att ta detta vidare med mina kollegor då servicen är det viktigaste av allt!
Varmt välkommen tillbaka, då hoppas jag du får en bättre upplevelse.