Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
156 US$
Se erbjudande
Expedia.com
156 US$
Se erbjudande
ZenHotels.com
156 US$
153 US$
Se erbjudande
SPARA 3 US$
Booking.com156 US$
eDreams156 US$
Travelocity156 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (244)
Filtrera omdömen
244 resultat
Medlemsbetyg
126
78
21
15
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
126
78
21
15
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 244 omdömen
Omdömet skrevs 29 december 2020 från mobil enhet

Bokade en natt med spa! Bra bemötande i receptionen. Mycket modern och tilltalande design i alla utrymmen. Väldigt skön säng. Mysigt med uppvärmd pool i spa. Plus för baren, det skulle vara bra med utomhuspool dock.
Många rätter saknades på menyn på restaurangen, tyvärr trots att vi var där 18 men risotto var väldigt god.

Datum för vistelsen: december 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack kukariamba
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 december 2020

Fjärde gången vo bodde på the Box, och precis lika nöjda denna gång. Trevligt bemötande, fräscha rum och övriga ytor, supersköna sängar och god frukost! Bokade till SPA-avdelningen på kvällen, mysigt och prisvärt.

Datum för vistelsen: december 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Michelle F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2020

En rolig,trevlig och avkopplande vistelse i coronatider i sällskap med goda vänner. Bra bemötande vid ankomst och middag. Två av oss han att prova spadern men nästa gång hoppas vi ha mer tid så vi hinner njuta av den allihopa. Nära in till centrum med bil. Allt till belåtenhet.

Datum för vistelsen: december 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack irjoh2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 november 2020

Besökte The box hotel tillsammans med familjen för att fira pappa på fars dag. Vi hade 3 rum, åt middag i restaurangen samt besökte gym och spaanläggning.

Från första kontakt, dvs från inteckningen, var det trevligt och proffesionellt bemötande rakt igenom. Det kändes otroligt kul att känna sig uppskattad som gäst! Middagen var succé, jättegod mat och trevlig, proffsig service. Alla i sällskapet lovordade sina respektive rätter.

Även frukosten var fräsch och höll hög kvalitet!

Kan starkt rekommendera en weekend på det här hotellet!

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack LoveQualityFood
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2020 från mobil enhet

Det här är ett bra hotell på många sätt. Snyggt och fräscht. Trevliga Deluxe rum för familjer. Vi var 4 vuxna och 7 barn som hade 3 rum sammanlagt. Alla rummen var bra, men i olika storlek trots Deluxe. Bra duschar. Bra sängar. Kanonbra frukost med allt man kan tänkas vilja ha.
Trevlig personal!
Spaet var väldigt mysigt och bra med tanke på priset.
Här får man en skön vistelse till ett inte allt för saftigt pris.
Vi kommer gärna tillbaka!!!

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Sylta80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen