Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
153 US$
Se erbjudande
Booking.com
Trip.com
159 US$
150 US$
Se erbjudande
SPARA 9 US$
eDreams154 US$
Expedia.com153 US$
ZenHotels.com159 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (246)
Filtrera omdömen
246 resultat
Medlemsbetyg
127
78
21
16
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
127
78
21
16
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3237 av 246 omdömen
Omdömet skrevs 9 augusti 2020 från mobil enhet

Underbart hotell. Har precis allt man kan önska sig. Mycket trevlig personal. Skämtsamma och personliga. Har gratis laddning för elbil. Mycket bra! Ska något negativt sägas är det möjligen att omgivningarna inte är de allra vackraste, men saknade betydelse för oss denna gång. Rekommenderas varmt!

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack toivow581
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2020 från mobil enhet

Alltid lika trevligt att komma till detta hotell! Trevlig personal med gott bemötande. Bra rum med fin standard. Gick smidigt att boka tid till frukosten, som var utmärkt som vanligt Rent och snyggt vid alla bord och bra frukostvärdinnor.
Mycket prisvärt att stanna till o sova en natt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack CarolaP244
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2020 från mobil enhet

Ett praktiskt hotell med kompakta
men helt ok rum. Enklare frukost. En mindre spaavdelning som även hade en liten utomhuspol. Kunde dock vara mer välstädat. Hygglig personal. Gratis parkering . Hotellet ligger en bit från centrum dvs inget promenadavstånd in dit.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Tommy T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2020

oBott på flera av deras hotell. Verkar sakna struktur hur man får allt att fungera. Ständigt problem med allt möjligt. Provade hotellkedjan efter Stordalens skrävlande men jag kommer inte längre att vilja vara kund.

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Degustiation
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020

Fantastiska rum med underbart sköna sängar. Vi bodde i Superior och DeLux. Härlig atmosfär. Trevlig personal. Jättegod middag och härlig, generös frukost trots Covid-19 inskränkningar. Man kände sig säker, då det fanns handsprit överallt och glest mellan borden. Hotellet ligger lite utanför stan, men är helt perfekt om man bara är på genomresa. Det går även bussar in till centrum. Fri parkering. Det finns SPA, men det var fullfokat denna gång.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack aleana2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen