Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
KTBergsten
Karlskrona, Sverige

Nytt och fräscht

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 5 jan. 2020
Litet men bra hotell mitt i Linköpings centrum. Hotellet erbjuder kvällsmål som ingår i rumsbokningen. Men man får dock inte nån bonuscheck eftersom man är del av Clarion Collection. Bra och fina rum. Närmaste kommulnala parkering var i P-Hus Baggen. Billigare än hotellets egna.
Datum för vistelsen: december 2019
Resetyp: Reste i arbetet
4,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorRum
4,0 av 5 bubblorService
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Helen H, HotelldirektörClarion Collection Hotel Saga, svarade på det här omdömet
Svarade 16 jan. 2020
Hej KTBergsten,

Tack för att du skrivit om din vistelse hos oss. Precis som du skriver så bjuder vi alla våra gäster på kvällsmat vilket innebär att vi inte delar ut bonuscheck. Det är roligt att läsa att du tycket vi hade bra och fina rum.

Vänligen,
Helen
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Bli belönad med One Key
  • Strawberry Hotels
    1 185 kr
  • Lol.travel
    1 138 kr
  • Hotels.com
0.4 km från Clarion Collection Hotel Saga
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Continentalsäng
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    838 kr
  • Hotels.com
0.3 km från Clarion Collection Hotel Saga
Kostnadsfritt wifi
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    1 065 kr
  • Hotels.com
0.3 km från Clarion Collection Hotel Saga
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Bli belönad med One Key
  • Strawberry Hotels
    1 220 kr
  • Lol.travel
    1 171 kr
  • Booking.com
2.3 km från Clarion Collection Hotel Saga
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    1 226 kr
  • Hotels.com
0.7 km från Clarion Collection Hotel Saga
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    1 328 kr
  • Hotels.com
0.5 km från Clarion Collection Hotel Saga
Kostnadsfri parkering
Restaurang
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1 002 kr
  • Hotels.com
0.7 km från Clarion Collection Hotel Saga
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    944 kr
  • Booking.com
0.2 km från Clarion Collection Hotel Saga
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1 262 kr
  • Hotels.com
1.7 km från Clarion Collection Hotel Saga
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    1 284 kr
  • Hotels.com
3.6 km från Clarion Collection Hotel Saga
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Linköping
Omdömen (198)
Filtrera omdömen
198 resultat
Medlemsbetyg
47
88
42
15
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
47
88
42
15
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 198 omdömen
Omdömet skrevs 17 oktober 2019

Finns inte så mycket att säga , klockrent och nära till det mesta. Trevlig personal , mycket bra rum och en suverän frukost . Ska man klaga så vart det en glödlampa som var trasig i rummet men fanns gott om andra lampor :)

Datum för vistelsen: oktober 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack henrixsson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Helen H, General Manager på Clarion Collection Hotel Saga, svarade på det här omdömetSvarade 30 oktober 2019

Hej Henrixsson,

Tack för din fina recession, du är varmt välkommen tillbaka!

Vänligen,
Helen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 september 2019

Centralt som det bara går och öppet dygnet runt. Härlig frukost, supersköna sängar! Wifi funkar, personal lätt att kontakta. Parkering funkade finemang, ring bara innan och stäm av om det finns platser kvar. Superfin service!

Datum för vistelsen: september 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Carin B
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Helen H, General Manager på Clarion Collection Hotel Saga, svarade på det här omdömetSvarade 30 oktober 2019

Hej Bjorkcarin,

Roligt att läsa din recenssion. Lätt och smidig service, precis så som det ska vara.

Vänligen,
Helen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2019

Jättetrevlig personal och utsökt frukost på ett helt ok hotell mitt i centrala Linköping. Standarden på rummet var helt ok, sängen var jätteskönt. Det enda negativa jag kan komma på med detta hotell är att det krävs öronproppar för att sova skönt eftersom det ligger så nära ett antal restauranger och därför en rätt hög ljudnivå utanför.

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack alundq754673
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Helen H, General Manager på Clarion Collection Hotel Saga, svarade på det här omdömetSvarade 21 augusti 2019

Hej alundq75473,

Roligt att läsa att du är nöjd med hotellet. Det stämmer att vi ligger mitt i city. Fördelen är att man är i händelsernascentrum, men det kan också var en nackdel en del nätter.

Vänligen,
Helen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2019 från mobil enhet

Ett mycket bra och fint hotel.
Bra rum, sköna sängar. Välstädat.

Hotellet ligger mitt i stan perfekt för uteliv.

God frukost, inget överdåd men det räcker gott och väl.

Parkering i ett garage under huset.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack 799rickardv
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Helen H, General Manager på Clarion Collection Hotel Saga, svarade på det här omdömetSvarade 21 augusti 2019

Hej 799rickardv,

Tack för att du tagit dig tid att skriva om din vistelse hos oss.

Det är roligt att läsa att du enbart har goda ord att säga om hotellet.

Varmt välkommen tillbaka,
Helen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2019

Börjar med det positiva - Bra läge, trevlig personal, ok frukost.
Det negativa - Väldigt litet rum, liten "dubbelsäng" (1,40 m)
Det klart sämsta var hotellets parkering i källaren. Alldeles för små parkeringsrutor! Vi fick krypa ut genom bakluckan för att komma ur bilen när vi kom "hem" på kvällen.
(se bild)

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Carina J
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Helen H, General Manager på Clarion Collection Hotel Saga, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2019

Hej Carina J,

Roligt att hotellet gav ett bra första intryck.

Det rum du bekriver är ett mindre dubbelrum, vi har även större dubbelrum. Det framgår i beskrivnigen av rummen när man bokar på exempelvis nätet.

Vänligen,
Helen - General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen