Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gäst”
Omdöme om Merwah

Merwah
Rankad som nr 33 av 244 Restauranger i Linköping
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Andra besöket,god mat. Vid senaste besöket fick vi dock vänta i 50 min på att få servitörens uppmärksamhet,hade tänkt att beställa efterrätt,men det fick bli betala och gå istället. Restaurangen var inte fullsatt.

Datum för besöket: september 2020
Tack 63ulrikaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (94)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 94 omdömen

Omdömet skrevs 30 augusti 2020

Maten var jättebra och personalen mycket trevlig! När jag ringde och bokade sa jag att jag ville ha ett avskilt bord pga Coronan. När vi kom dit hade de reserverat två avskilda bord åt oss och vi fick själva välja vilket vi kände oss mest bekväma med. Det satte nivå på den goda servicen vi fick hela kvällen och det toppades med supergod mat.

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack SaraEZT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020

Fin och trevlig uteservering, pigg och service inriktad personal, god mat, bra råvaror. Det blir flera besök. Rekommenderas!!!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack LK36512
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Var här igår och firade födelsedag.
Trevligt bemötande av personalen.
Vi var ett sällskap på 5 personer och alla var supernöjda med maten (1 lax, 1 kyckling, 2 personer delade avsmakningsmenyn och jag tog olika vegetariska smårätter).
Extra bra att de har så stort utbud av vegetariska rätter! :D
Fin uteservering och även insidan av restaurangen är trevligt inredd.

En favorit bland Linköpings restaurangutbud!

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Andreas A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2020 från mobil enhet

AW med god libanesisk mat!!! God mat, trevlig miljö och bra service! AW-rätterna var något snålt tilltagna men mättade ändå!

Datum för besöket: mars 2020
Tack emmafA5713GU
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Merwah tittade också på

Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 
Linköping, Östergötlands län
Linköping, Östergötlands län
 

Besökt Merwah? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt