Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Spacious villa”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
3 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
2 sovrum, 2 badrum, för 8
Ciudad Quesada, Alicante-provinsen, Regionen Valencia

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 3 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Wander775 ...
Harwich, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 23 januari 2020 för en vistelse i januari 2020
Google-översättning
4
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: januari 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lunaphase ...
London, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
2 omdömen
Omdömet skrevs 20 maj 2019 för en vistelse i maj 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 4 2019
Hi Helen

We are very gratefully for your positive feedback, we hoped you enjoyed your time and hope to see you again in the future

Kind Regards

CH Holidays Team
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Christian ...
Nivå 5 Skribent
50 omdömen
30 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 25 februari 2019 för en vistelse i december 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 27 2019
Hi Christian

We are very grateful for your kinds comments and will pass them on to the property owner, and thanks again for leaving such a great review, it's much appreciated. We hope that you had a wonderful time and hope to see you again soon.

CH Holidays
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt