Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (715)
Filtrera omdömen
716 resultat
Medlemsbetyg
511
164
25
8
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
511
164
25
8
8
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
6974 av 716 omdömen
Omdömet skrevs 28 mars 2018

Bättre Vegan och glutenfria alternativ till frukostbuffén, annars riktigt bra. Hotellet ligger centralt och det är nära till centralstation, restauranger och shopping. Fin utsikt mot slottet. Mycket trevligt med kvällsmat och fika i priset. Mycket trevlig personal. Kan varmt rekommendera hotellet.

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Birgitta T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helena S, Förste Receptionist på Clarion Collection Hotel Borgen, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018

Hej Birgitta,
Stort tack för din recension på Tripadvisor.
Hoppas vi får nöjet att välkomna er hos oss snart igen!
Varmt välkomna åter!
Mvh, Pernilla
Clarion Collection Hotel Borgen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 mars 2018

Fina rum och väldigt bra mat! Det enda var att vi fick vänta på rummet vid incheckning. Annars var det bra service! Vi hade barnvagnar med oss, var 2 par. Det var lite trångt att få plats med dem i matsalen på morgonen! Men det löste sig fint då vi fick sitta i ett angränsande konferensrum, vilket också kändes bättre då barnen inte störde någon när de grät.

  • Bodde här: mars 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack sofie h
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helena S, Förste Receptionist på Clarion Collection Hotel Borgen, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018

Hej Sofie,
Tack för din recension på Tripadvisor!
Tråkigt att höra att ert rum inte var klart när ni anlände hotellet och att ni fick vänta på det, jag beklagar verkligen detta! Kul att ni för övrigt fick bra service från mina kollegor och att det löste sig bra med konferensrummet som ni kunde sitta i.
Varmt välkomna åter!
Mvh, Pernilla
Clarion Collection Hotel Borgen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2018 från mobil enhet

Afternoon Tea på Borgen en söndags eftermiddag med familjen kan verkligen rekommenderas! Det är en mysig men modern miljö, det var dukat fint och personalen var mycket trevlig. Var och en får välja tesort och godsakerna kommer in på våningsfat. Det smakade jättegott och var fint upplagt vilket bidrar till upplevelsen.

Bodde här: mars 2018, reste med familjen
Tack MariaMelin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helena S, Förste Receptionist på Clarion Collection Hotel Borgen, svarade på det här omdömetSvarade 6 april 2018

Hej Maria,
Det är så glädjande att höra att ni gillade vår populära Afternoon Tea. Jag ska hälsa till mina duktiga kock-kollegor att det smakade toppen! Varmt välkommen åter!
Mvh, Pernilla
Clarion Collection Hotel Borgen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2018 från mobil enhet

Charmigt hotell med mysiga sittgrupper i loungen och ett stort pingisrum/gym med fria vikter och motionscykel/löpband/stairmaster samt sittergrupper. Bastu finns också men den har vi aldrig besökt. Väldigt prisvärt då eftermiddagsfika och middagsbuffe av hög kvalitet med massor av vegetariska alternativ ingår i priset.

Bodde här: mars 2018, reste med familjen
Tack Ma-0975
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helena S, Förste Receptionist på Clarion Collection Hotel Borgen, svarade på det här omdömetSvarade 23 mars 2018

Hej,
Tack för att ni valde att bo på Borgen vid ert besök i Örebro.
Det är väldigt glädjande att höra att ni trivdes bra och att ni uppskattade vårt eftermiddagsfika och kvällsmat.
Hoppas vi får nöjet att välkomna er hos oss snart igen!
Varmt välkomna åter,
Mvh, Pernilla/Clarion Collection Hotel Borgen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2018 från mobil enhet

Helt enkelt Sveriges bästa hotell, hit kommer man gärna tillbaka många gånger. Supertrevlig personal, personligt bemötande, unika rum och generös middags- och frukostbuffé. Blir alltid lika ledsen när Borgen är fullbokad och jag tvingas bo någon annanstans i stan. Detta är mitt #1-val, alla dagar i veckan.

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Martin B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helena S, Förste Receptionist på Clarion Collection Hotel Borgen, svarade på det här omdömetSvarade 18 mars 2018

Hej Martin,
Wow, tusen tack för din fina recension om Borgen!
Den gör oss otroligt glada och stolta, bättre betyg kan vi inte få!
Hoppas vi ses snart igen,
Varmt välkommen åter!
Mvh, Pernilla/Clarion Collection Hotel Borgen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen