Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Det mysigaste hotellet” 5 av 5 bubblor
Omdöme om Clarion Collection Hotel Borgen

Bästa priser för 
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Clarion Collection Hotel Borgen
Rankad som nummer 1 av 16 hotell i Örebro
Linkoping, Sweden
1 omdöme
“Det mysigaste hotellet”
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Jättefint hotell, vi hade ett deluxe rum med fina utsikter och vi kände oss så välkomna!
Kvällsmaten var exceptionell båda dagar och vi fick även slappna av i bastun.
Trevlig och hjälpsam personal, alltid med ett leende på läpparna.
Vi hade en fantastisk helg tack vare er! Vi kommer garanterat tillbaka.

  • Bodde där i Januari 2017, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack lidia_gironh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

331 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    253
    63
    8
    3
    4
Se omdömen för
60
147
11
74
Betygsöversikt
  • Läge
    5 av 5 bubblor
  • Sovkvalitet
  • Rum
  • Service
    5 av 5 bubblor
  • Standard
  • Renlighet
    5 av 5 bubblor
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (13)
Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Italienska först
  • Kinesiska (traditionell) först
  • Norska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Örebro, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Mycket trevlig vistelse! Rent och snyggt inrett. Både kvällsmiddagen och frukosten samt eftermiddagsfikat var toppen. Alla 8, både barn och vuxna i vårt sällskap var supernöjda!
Även personalen både i receptionen och serveringen va mycket trevliga och serviceminded.
Kan varmt rekommendera detta hotell!

  • Bodde där i Januari 2017, reste med familjen
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack jennyf660
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nivå Skribent
17 omdömen
7 omdömen om hotell
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Ett vackert hotell med mycket bra service. Kvällsbuffén och frukosten var fantastisk goda med mycket att välja på. Rummen och övriga lokaler vackert inredda. Vi kommer tillbaks och rekommenderar detta hotell. Måste vara Örebro finaste hotell.

  • Bodde där i Augusti 2016, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
Tack NPettersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
1 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Jätte fina rum men så himla kallt. Termometer visade under 18 grader. De flesta rum saknar kylskåp, utbud i minibaren under allt kritik.
God kvällsmål, skaplig frukost med jag saknade en latte på morgonen.

  • Bodde där i Januari 2017, reste med vänner
    • 2 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 3 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 2 av 5 bubblor
      Rum
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 1 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
1 Tack Anna E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Karlstad, Sverige
Nivå Skribent
4 omdömen
4 omdömen om hotell
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Ett bra hotell med mycket bra service och god mat. Kvällsbuffén var fantastisk god på trettondagsafton och nästan lika god kvällen därpå. Rummen var mysiga och atmosfären genuin. Personalen var mycket proffsiga och man känner sig väl omhändertagen. Vi kommer gärna tillbaka

  • Bodde där i Januari 2017, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack Lisbeth W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helena S, Receptionschef på Clarion Collection Hotel Borgen, svarade på det här omdömet, för 1 vecka sedan
Hej!
Tack för ert besök och fina recension om hotellet. Underbart att maten smakade bra och att ni kände er väl omhändertagen. Varmt välkomna åter!
Mvh Helena/Clarion Collection Hotel Borgen
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Enkoping, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Så nöjda!vart tvungna att avbryta en lång hemfärd på grund av oväder.
Ringde hotellet och dem hjälpte oss med extrasäng trots att klockan var sent.
Vi blev så glatt överraskade när vi kom fram och dem erbjöd oss smörgåsar.
Rummen och övriga lokaler sä vackert inredda!
Frukosten jättegod och trevlig!
Hit vill vi jättegärna komma och bo igen.

  • Bodde där i Januari 2017, reste med familjen
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack isabelleh165
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helena S, Receptionschef på Clarion Collection Hotel Borgen, svarade på det här omdömet, för 1 vecka sedan
Hej!
Tack för ett besök fast det inte var planerat hoppas jag att ni hade en riktigt trevlig vistelse.
Vädrets makter ville att ni skulle hitta till oss. Varmt välkomna åter!
Mvh Helena/Clarion Collection Hotel Borgen
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Filipstad, Sverige
Nivå Skribent
13 omdömen
9 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Ett pampigt hotell, rum 210 har balkong ut mot vattnet och enormt fina fönster. Fin klass på rummets inredning och ett stort badrum. Rent och snyggt på alla sätt. Bemötandet i receptionen när vi kom var bra. Tänk vad ett leende kan betyda. Erbjöd oss bra P-plats i närheten av hotellet. Ligger centralt och nära till allt.

Tips för att välja rum: Rum 210 som har den fina balkongen.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i December 2016, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
Tack Hans N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mariestad, Sweden
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Riktigt bra läge och mysig stämning på hela hotellet, rekommenderar det starkt. Jag kommer garanterat besöka de igen. Service och information var klar och tydlig, maten blev jag väldigt glatt överraskad av.

  • Bodde där i Januari 2017, reste med vänner
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack mikpel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Örebro, Sverige
Nivå Skribent
12 omdömen
9 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Vi hade ett fint rum med tre stora fönster ut mot ån. Smart gardinskena i taket så mörkläggnings gardinerna gick omlott. Stort fint badrum och jätte sköna sängar. Nära till centralen, bussar och restauranger.

  • Bodde där i December 2016, reste med vänner
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack 213ewar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Örebro, Sverige
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Hotellet har allt man kan önska, rum service, läget vid Svartån. Fantastiskt med middagen och eftermiddagsfikat som inkluderas i rumspriset. Middagen var helt enastående över all förväntan.
Choise Borgen ger nog de övriga hotellen i Örebro huvudbry.

  • Bodde där i December 2016, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com

Till hjälp?
Tack stefanl2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Örebrohotell
0.4 km bort
Clarion Hotel Örebro
Clarion Hotel Örebro
Nr 2 av 16 i Örebro
4.5 av 5 bubblor 512 omdömen
0.1 km bort
Elite Stora Hotellet
Elite Stora Hotellet
Nr 3 av 16 i Örebro
4.0 av 5 bubblor 351 omdömen
0.4 km bort
First Hotel Örebro
First Hotel Örebro
Nr 4 av 16 i Örebro
4.0 av 5 bubblor 158 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.7 km bort
Scandic Grand Hotel
Scandic Grand Hotel
Nr 10 av 16 i Örebro
3.5 av 5 bubblor 307 omdömen
0.4 km bort
Behrn Hotell
Behrn Hotell
Nr 6 av 16 i Örebro
4.0 av 5 bubblor 103 omdömen
0.6 km bort
BEST WESTERN City Hotel
BEST WESTERN City Hotel
Nr 8 av 16 i Örebro
3.5 av 5 bubblor 153 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Clarion Collection Hotel Borgen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Clarion Collection Hotel Borgen

Verksamhet: Clarion Collection Hotel Borgen
Adress: 1 Klostergatan, Örebro 703 61, Sverige
Region: Sverige > Örebro län > Örebro
Bekvämligheter:
Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 16 hotell i Örebro
Prisklass (per natt): 1 053 kr - 1 882 kr
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Clarion Collection Hotel Borgen 3.5*
Antal rum: 125
Hotellets officiella beskrivning:
Välkommen till Clarion Collection Hotel Borgen, ett unikt hotell i Örebro. Vi erbjuder en vacker utsikt över Svartån och ligger väldig nära tågstationen och citycentrum. Clarion Loves to triple så vi bjuder både på frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat! Du är också välkommen på en Afternoon tea för endast 175 kronor på lördagar mellan 14:00 till 17:00. Vi har gratis trådlöst Internet och ett gym - hoppas vi ses snart! ... mer   mindre 
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Nordic Choice Hotels, Agoda och Expedia så att du tryggt kan boka med Clarion Collection Hotel Borgen. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt