Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
122 US$
Se erbjudande
Hotels.com
Travelocity
Booking.com122 US$
Expedia.com122 US$
eDreams122 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (733)
Filtrera omdömen
733 resultat
Medlemsbetyg
200
264
161
67
41
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
200
264
161
67
41
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2025 av 733 omdömen
Omdömet skrevs 27 juli 2021

Hotellet är ganska slitet och i behov av renovering. Städningen var sådär, dammtussar lite här och där och kvarglömda saker från tidigare gäster. För korta mörkläggningsgardiner så det gick inte att få mörkt. Fick spjälsäng till en 4-åring. Soffan var för kort för att en 4-åring och 6-åring att få plats i. Varmt på rummet utan AC och att ha öppet fönstret mitt i stan ger ganska mycket oväsen. Frukosten var helt ok.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack DanjelAnd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2021

En del av möbler var mycket slitna eller i dålig skick.Har betalat mycket högre pris på helt annat rum än jag hade bokat samt inte fått någon information innan betalningen.
Och det fanns bara en cykel att låna.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack vadimse2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2021

Vi bokade ett Delux Rum, ingen air condition fick ha fönstret öppet dygnet runt, då kom tyvärr massor av flugor. Rummet var mycket dammigt på alla ytor även glasen i skåpet. Sängarna var mycket dåliga. En tunt utbud på frukostbuffén. Att hotellet skulle renoveras inom kort hjälper inte oss idag.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Susannehjort
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2021

Ett trevligt hotel som är bra beläget.

Dock lite tråkig frukost för att vara "Det stora hotellet".
Enbart 1 sorts skinka, 1 sort av ost och 1 sorts marmelad.

Hade det inte varit för frukosten hade hotellet fått full pott!

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack pettergustafsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2021

Det var så fruktansvärt varmt på rummet, så det gick inte att sova, tydligen har bara vissa rum luftkonditionering dåligt! Det drar tyvärr ner betyget , på ett annars superfint hotell med perfekt läge.
Frukosten var perfekt, Och relaxen var jättemysig.

Rumstips: Utsikten mot slottet Deluxe rum
Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack marithar2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen