Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Wadköping

Litet, välhållet område som påminner om forna tider. Här är välhållna trä-låghus med handelsbodar ... läs mer

Omdömet skrevs i går
DanielForssell
,
Borås, Sverige
från mobil enhet
Örebros motsvarighet,

Ett mycket trevligt och mysigt område i Örebro med gamla hus och andra byggnader som flyttats hit ... läs mer

Omdömet skrevs 7 oktober 2021
Marie-Louise K
,
Mariestad, Sverige
Läs alla 318 omdömen
  
Omdömen (318)
Filtrera omdömen
318 resultat
Medlemsbetyg
143
145
24
5
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
143
145
24
5
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 318 omdömen
Omdömet skrevs 5 september 2020

Mysigt att promenera runt och se alla byggnader. Även trevligt med informationsskyltar som fanns där det stod om folk som hade levt i de olika husen. Flera ställen att äta el. fika på fanns det också. Även god lösglass. En del hantverkare visade upp sig i sina verkstäder.
En liten del för barn fanns också.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack 789gunillas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaG14344, Chef på Wadköping Open Air Museum, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2020

Tack för ditt omdöme, roligt att du uppskattade besöket hos oss. Välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2020

Ett ganska litet men trevligt och barnvänligt utomhusmuseum. Stannade till för att fika med familjen och vi var alla nöjda med besöket. Barnen tyckte särskilt om stallet som erbjöd mycket lek. Den minsta tyckte också att det var spännande med de trädjur som var uppställda här och var. Bageriet var i sig värt en omväg medan några av de andra butikerna var väl dyra och fulla av krimskrams. Läget med alla de gamla husen invid Svartån är väldigt mysigt.

Datum för upplevelsen: juli 2020
2  Tack jensa1978
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaG14344, Chef på Wadköping Open Air Museum, svarade på det här omdömetSvarade 26 augusti 2020

Tack för ditt omdöme och vad roligt att ni alla var nöjda med besöket hos oss!
Välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2020

Wadköping är verkligen ett måste för den som besöker Örebro. Väldigt mysigt! Ligger i stadsparken vilket gör ställer till ett mysigt utflyktsmål.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack fia950
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaG14344, Chef på Wadköping Open Air Museum, svarade på det här omdömetSvarade 26 augusti 2020

Tack för ditt omdöme och fina rekommendation.
Välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2020 från mobil enhet

Charmigt och pittoreskt är några ord som passar in på detta museumområde. Det är en skön samling av gamla trähus.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack Peter J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaG14344, Chef på Wadköping Open Air Museum, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2020

Tack för ditt omdöme. Roligt att du uppskattar vår miljö. Välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2020 från mobil enhet

Ångrar inte besöket. Väldigt mysigt men litet. Trodde det skulle vara mer. Men rekommenderar att stanna till här om man har vägarna förbi.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
1  Tack 64carina64
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen