Sandra.swe
Stockholm, Sverige

Femstjärnig och håller vad de lovar!

Omdöme om Gustavsvik
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 20 juli 2019från mobil enhet
Här i tält med två barn 6,12 år gamla.
Vi hade tält utan el (3nätter)
Man får byta kylklampar gratis i affären.
Allt ör bra organiserat .
I mitten har du gallerian med affär , resturang och utanför lekpark å hoppborg.
Så man kan lätt sitta och fortsätta att äta i lugn och ro medans barnen fortsätter att leka.
Hoppborg och bad ( utomhus , lite inomhus) sant tåg in till Örebro ingår för campinggäster . Spelhall, gokart(för små barn) samt minigolf betalar man för .

Servicehus med gratis varm vatten och fräscha . Kök och diskrum 👌
Spa
4.3 km från Gustavsvik
Visa fler hotell i Örebro
Omdömet skrevs 14 juli 2018 från mobil enhet

Andra året i rad som vi besöker denna camping med husvagn.
En av de bästa campingar vi besökt genom åren!
Allt är på topp här; superfrächa servicehus, trevlig och hjälpsam personal, fin restaurang med livemusik, nära till fint utebad som ingår och fina campingtomter.
Rekommenderar verkligen denna camping!

Datum för vistelsen: juli 2018
Tack Arrendatorn
Omdömet skrevs 25 juni 2018 från mobil enhet

Usel service, extremt otrevlig och ohjälpsam personal. Aldrig mer och rekommenderar såklart dig och din familj att välja annan camping. Skickade mail till camping chefen men fick ett himla otrevligt svar. Tror inte detta ställe vill ha gäster hos sig.

Datum för vistelsen: juni 2018
Tack Robin K
Omdömet skrevs 19 april 2018 från mobil enhet

🌟🌟🌟🌟🌟Vi har varit där med flera vänner ! Snabb servis personalen va jätte snällt ,till exempel (Lars ) han var jätte hjälpsam vi tackar hemsk mycket honom !! Tack så jätte mycket!! !! Vi kommer tillbaka !🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack lillleeesu
Omdömet skrevs 28 februari 2018 från mobil enhet

Fräsch stuga med möjlighet att laga mat då det finns en riktigt spis med ugn. Oväntat sköna sängar. Enda minus är att (förvisso kostnadsfritt) wi-fi funkade sisådär och av någon anledning sämre för surfplattor jämfört med mobiler.

Datum för vistelsen: februari 2018
Tack 955mari_
Omdömet skrevs 18 oktober 2017 från mobil enhet

Kom för att checka in när det hunnit bli mörkt. I mycket dålig belysning fick vi själva leta rätt på en plats vilket inte var lätt. Vi fick en karta men fick inte reda på vilka platser som redan var upptagna utan vi fick chansa. Många husbilar som hade plats men inte var där... Vi hittade dock tillslut. Fantastiskt fina och fräscha servicehus! Dock minus med helt fasta duschmunstycken samt ingen möjlighet till att bestämma temperatur på vattnet själv. Ett stort plus att kunna checka ut sent och förövrigt trevlig personal!

Datum för vistelsen: oktober 2017
1  Tack camillab450