Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (778)
Filtrera omdömen
778 resultat
Medlemsbetyg
418
269
69
18
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
418
269
69
18
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 778 omdömen
Omdömet skrevs 10 september 2018

Mysigt hotell med bra service och läge i centrala Örebro. Kunnig personal rakt över. Kan varmt rekommendera detta hotell om du skall besöka Örebro framöver antigen i jobbets vägnar eller för en privat resa

  • Bodde här: september 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack patrickrN6270CB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2018

Mycket centralt och trevligt hotell. Bra stort rum med fungerande AC. God och riklig frukost som nog tillgodoser allas behov. Clarion har alltid så sköna sängar. En nackdel är om man har grand lit säng så måste man dela täcke.

  • Bodde här: september 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack lulevisit
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2018

Fräscht hotell med mycket bra läge. Välstädat, sköna sängar. Fantastisk frukostbuffé där det inte saknades något, inga problem att vara glutenintollerant och mjölkprotein allergiker, suverän frukostpersonal som stod för det där lilla extra.

  • Bodde här: augusti 2018, reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Stina60
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2018 från mobil enhet

Här är man inte en gäst i mängden utan en människa med egna önskemål och frågor. Rena, fräscha rum och jättefin frukost. Trevlig personal, både i reception och restaurang. Rätt personer på rätt plats.

Bodde här: augusti 2018, reste i arbetet
Tack Anna T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2018

Barnvänligt och lugn astmofär för barn med Asperger/Asd.
Positiva personal med leende på läpparna.
Ligger centralt och bra. Nära till centrum,slottet,Holmen och Wadköping.
Gångavstånd till resecentrum .

Bodde här: augusti 2018, reste med familjen
Tack Britta L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen