Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
miaskoog
Sigtuna Kommun, Sverige

Tråkigt besök

2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 29 jan. 2024
Jag förväntade mig mer för priset jag betalade. Städningen var dålig, rummet (som hade 2 enkelsängar och en vägghängd säng) var pyttelitet och frukost ingick inte.
Jag betalade extra för att kunna ha djur på rummet och jag är glad att jag inte hade med mig en Grand Danois-hund, för den hade inte haft plats att vända sig på och än mindre att ligga på.
Jag kommer tyvärr inte att välja Good Morning Hotels.com nästa gång.
Datum för vistelsen: januari 2024
Resetyp: Reste ensam
2,0 av 5 bubblorStandard
2,0 av 5 bubblorRum
2,0 av 5 bubblorLäge
1,0 av 5 bubblorRenlighet
2,0 av 5 bubblorService
3,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Marcus K, OtherGood Morning Örebro, svarade på det här omdömet
Svarade 30 jan. 2024
Hej och tack för din feedback.
Att städningen inte var till belåtenhet tar vi till oss, det är inte okej.
Och vi försöker så gott vi kan att beskriva våra rum på våra bokningssidor så att man inte får en överraskning när man checkar in. Dom är bara 12 kvm.
Lika så gällande frukosten. Den ingår inte alltid det beror lite på hur man bokar.
Det är en djungel där ute så det är lätt att missa en sådan detalj.

Vi önskar dig och din hund en fin fortsatt vecka.

Vänliga hälsningar
Maria
Good Morning Hotell Örebro
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
1 288 kr
1 258 kr
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    1 258 kr
1.2 km från Good Morning Örebro
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1 249 kr
  • Algotels
1.8 km från Good Morning Örebro
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1 401 kr
  • Hotels.com
1.5 km från Good Morning Örebro
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    937 kr
  • Booking.com
1.7 km från Good Morning Örebro
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
  • Expedia.com
  • Scandic Hotels
    1 400 kr
  • Hotels.com
1.9 km från Good Morning Örebro
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1 208 kr
  • Expedia.com
    1 379 kr
2.2 km från Good Morning Örebro
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    903 kr
  • Hotels.com
2.2 km från Good Morning Örebro
Kostnadsfritt wifi
Bar/lounge
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    990 kr
  • Hotels.com
1.3 km från Good Morning Örebro
Kostnadsfritt wifi
Bar/lounge
838 kr
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
4.1 km från Good Morning Örebro
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1 364 kr
  • Booking.com
2.3 km från Good Morning Örebro
Kostnadsfritt wifi
Spa
Visa fler hotell i Örebro
Omdömen (337)
Filtrera omdömen
337 resultat
Medlemsbetyg
57
100
101
48
31
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
57
100
101
48
31
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 337 omdömen
Omdömet skrevs 2 januari 2024

Fantastisk personal både via telefon bokning, samt på plats under boendet. Ett mysigt boende känns lite som ett familjehotell både med personal och övriga gäster. Trevligt ljusa och fräscha rum och restaurang.

Datum för vistelsen: december 2023
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Ada552023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Marcus K, Other på Good Morning Örebro, svarade på det här omdömetSvarade 5 januari 2024

Hej Ewa och tack för så fin recension! Det värmer verkligen vårt hotellhjärta här på Good Morning!

Vi önskar dig en god fortsättning på 2024 och varmt välkommen åter till oss!

Vänliga hälsningar
Maria
Good Morning Hotell Örebro

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2023 från mobil enhet

Väldigt dåligt planerade rum, duschen rinner över hela badrummet. Ingen smart-tv på rummet som borde vara en standard idag.
Damm i hörn, under sängen. Endast två kuddar i sängen. Känns lite som ett vandrarhem.
Hade önskat mer till priset.

Rumstips: Undvik hotellet
Datum för vistelsen: december 2023
Restyp: Reste i arbetet
Tack Alberto F
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Marcus K, Other på Good Morning Örebro, svarade på det här omdömetSvarade 27 december 2023

Hej Alberto.
Tack för din feedback. Vi tar till oss detta och önskar dig ett Gott Nytt År.
Vänliga hälsningar
Maria
Good Morning Hotell Örebro

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2023

Absolut prisvärt och stämmer överens med beskrivningen vid bokning.
Jag tycker att det känns hemtrevligt och då alla rummen är lika känns det som att alltid vara i samma rum när man kommer tillbaka. :)

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack michellejensen2023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Marcus K, Other på Good Morning Örebro, svarade på det här omdömetSvarade 17 november 2023

Hej!
Tack för underbar recension och feedback! Det värmer vårt Good Morning hjärta lite extra.

Hoppas du får en fin helg när den kommer och vi önskar dig varmt välkommen åter.

Vänliga hälsningar
Maria
Good Morning Hotell Örebro

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2023

Helt ok för pengarna. Mycket nära badet. Gratis parkering var ett stort plus. Ca 70kr med en Uber ner till stan. Frukosten var bra utan att vara extravagant, men äggen var perfekt kokta vid min vistelse.

Datum för vistelsen: oktober 2023
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack freddeqa
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Marcus K, Other på Good Morning Örebro, svarade på det här omdömetSvarade 23 oktober 2023

Hej och tack för fin recension!
Vi önskar dig och familjen varmt välkomna åter.
Ha en fortsatt fin vecka!

Vänliga hälsningar
Maria
Good Morning Hotell Örebro

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2023

Ett litet hotell hunvänligt med jätte bra personal frukosten var helt ok
Små rum men de vet man när man bokar.
Nära till gustaviks där vi var på Carolas showen var car 300-400 meter hotellet funkar för en natt eller max 2 nätter då rummen är väldigt små

Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 127 112 023
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Marcus K, Other på Good Morning Örebro, svarade på det här omdömetSvarade 24 augusti 2023

Hej och tack för att du tar dig tiden att ge oss så fin och ärlig recension.
Du beskriver vårt hotell på pricken.
Varmt välkommen åter en annan gång.

Vänliga hälsningar
Maria
Good Morning Hotell Örebro

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen