Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (535)
Filtrera omdömen
535 resultat
Medlemsbetyg
108
176
157
72
22
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
108
176
157
72
22
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2025 av 535 omdömen
Omdömet skrevs 23 september 2018

Fint och välskött hotell med serviceinriktad personal som gjorde det lilla extra både för oss och våra barn - det var så väldigt uppskattat! Rummet var rent och fint, dock för varmt. Frukosten var fantastisk. Middagen vi åt i restaurangen på hotellet var bra, något små portioner kanske, men även där var det den fina servicen som utmärkte sig! Barnen fick känna sig lika sedda som vi vuxna! Hit kommer vi gärna igen.

Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Charlotta O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MariaW3897, Chef på Scandic Örebro Väst , svarade på det här omdömetSvarade 24 september 2018

Hej Charlotta Tack så mycket för ditt omdöme, den är ovärderlig för oss i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Det gläder oss att ni hade en bra vistelse hos oss och att ni var nöjda. Vi blir glada att läsa att ni uppskattade vårt utbud för barnen, vi lägger mycket fokus på dem på Scandic örebro Väst. Kul att ni även besökte vår restaurang. Vi tackar för den fina recensionen och önskar er varmt välkommen igen! Med vänlig hälsning/ Maria Wahman Levi Hotelmanager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2018

Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
MariaW3897, Chef på Scandic Örebro Väst , svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 20 augusti 2018

Det var ett vänligt bemötande av trevlig personal. Maten smakade bra och ölen var god samt att sängarna var sköna. Dock var fönsterna inte helt täta mot trafikleden utanför, bor man mot entréhållet bör detta inte vara ett problem.

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Kirlef
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria W, Chef på Scandic Örebro Väst , svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2018

Hej Tack så mycket för ditt omdöme, den är ovärderlig för oss i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Det gläder oss att ni hade en bra vistelse hos oss och att ni var nöjda. Vi tackar för den fina recensionen och önskar er varmt välkommen igen!
Med vänlig hälsning/
Maria Wahman Levi

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2018 från mobil enhet

Stannade en natt i rum 319, fräscht badrum. Rummet och sängarna ok. Frukostbuffén var välsmakande och kvalitativ, bra variation. Prisvärt hotell för en natts vistelse, på lagom promenad avstånd in till centrum.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Jeanette L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria W, Chef på Scandic Örebro Väst , svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2018

Hej Tack så mycket för ditt omdöme, den är ovärderlig för oss i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Det gläder oss att ni hade en bra vistelse hos oss och att ni var nöjda. Vi tackar för den fina recensionen och önskar er varmt välkommen igen!
Med vänlig hälsning/
Maria Wahman Levi

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2018

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Maria W, Chef på Scandic Örebro Väst , svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen