Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (755)
Filtrera omdömen
755 resultat
Medlemsbetyg
153
250
199
103
50
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
153
250
199
103
50
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3237 av 755 omdömen
Omdömet skrevs 6 januari 2020

Datum för vistelsen: december 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
EkHanna, Receptionschef på Scandic Grand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2020

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 6 januari 2020

Trevligt,centrumnära hotell.
Det vi saknade på rummet var ett kylskåp.
Hjälpsam personal.
Bra att dom tänker på miljön,med att minska på vattenanvändning.
Framförallt att det minskas på tvättandet av bla handdukar.

Datum för vistelsen: december 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack annsofiea617
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EkHanna, Receptionschef på Scandic Grand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2020

Hej kära gäst!
Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna feedback om oss.
Vi blir oerhört glada över att höra hur nöjda ni är, det värmer verkligen.
Vi har kylskåp på några av våra rum- hör gärna av dig innan ankomst så kan vi säkert lösa det till nästa gång!

Ni är varmt välkomna till oss igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2020

Datum för vistelsen: december 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
EkHanna, Receptionschef på Scandic Grand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2020

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 4 januari 2020 från mobil enhet

Personalen gjorde inte mycket för att vi skulle känna oss välkomna varken i receptionen eller i restaurangen. Trots bokat bord hittades inte vår reservering och eftersom det var julbord så kunde de bara erbjuda vissa rätter på menyn i restaurangen. Dock så var en yngre servitris väldigt vänligt mot oss så plus till henne.
Väldigt livlig och rörig lobby men rummen var helt okej. Vi sov skönt och tyst trots läget.
Kommer dock inte återvända.
Frukosten var som en normal hotellfrukost, varken mer eller mindre.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack carlhenrikrapp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EkHanna, Receptionschef på Scandic Grand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2020

Hej kära gäst,
Tack för din recension, den är värdefull i vårt fortsatta kvalitetsarbete.
Vi lyssnar på dina synpunkter angeånde din vistelse hos oss och tar den vidare till berörda avdelningar.

Vi önskar såklart att du ger oss en andra chans att visa att vi kan bättre!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2020

Datum för vistelsen: december 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
EkHanna, Receptionschef på Scandic Grand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2020

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen