Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fiskben i min skaldjursrisotto...”
Omdöme om Cantina N3

Cantina N3
Rankad som nr 9 av 303 Restauranger i Örebro
Prisklass: 11 US$ - 23 US$
Beskrivning: Italiensk vinbar
Restauranginformation
Beskrivning: Italiensk vinbar
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Besökte Er restaurang i dag. Hade längtat efter riktigt god mat och service som utlovats. Blev dock besviken på mottagandet när jag fick flera fiskben i min skaldjursrisotto. Påtalade detta för servitören som påvisade detta för kocken. Blev inte erbjuden någon som helst kompensation eller någon ursäkt som kändes okej. Fick till svar att det inte var ert fel. Det stämmer ju, men det var heller inte mitt fel som gäst. Så servicen att bemöta uppenbara fel kan verkligen förbättras.

Datum för besöket: februari 2020
Tack lillanypon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (77)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1317 av 77 omdömen

Omdömet skrevs 14 februari 2020

Vilken god mat o passionerad personal. De kan sin sak o vilket bemötande. Mät o nöjd då jag inte äns fick plats med efterrätt som jag verkligen skulle vilja ha. Blir fler besök.

Datum för besöket: februari 2020
Tack barbroj943
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020

Detta är topp 10 bästa restauranger jag besökt i mitt liv. Maten är mer av ett hantverk och miljön är magisk, personalen också. Små portioner dock, om man är väldigt hungrig. Men är man i Örebro måste man äta på detta ställe, borde stiftas i grundlagen!

Datum för besöket: november 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack glenndonnestenn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2020

Mysig kvaterskrog. Vi åt en magisk italiensk 3 rätters. Fick också en upplevelse med kunnig vinpresentation.Perfekta viner till maten. Så nöjda.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Marie K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 februari 2020 från mobil enhet

Helt fantastisk restaurant med kunnig och suverän service. Hit kan en lätt komma att bli stamkund. Mycket god pasta och gott vin.

Datum för besöket: februari 2020
Tack andersl777
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Cantina N3 tittade också på

Örebro, Örebro län
Örebro, Örebro län
 
Örebro, Örebro län
Örebro, Örebro län
 

Besökt Cantina N3? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt