Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Här får man Örebros bästa GT”
Omdöme om Chilango Bar

Chilango Bar
Rankad som nr 1 av 303 Restauranger i Örebro
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan från mobil enhet

Här får man Örebros bästa GT och den absolut bästa servicen. Rekommenderas starkt om man har vägarna förbi.

Datum för besöket: september 2020
1  Tack miak1983
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (62)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 62 omdömen

Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

Det finns bara ett ställe man kan gå till för att dricka dem bästa drinkarna och det är Chilango så klart.
Dundergoda drinkar som får en att vilja flyga till månen och tillbaka!!! Topp topp

Datum för besöket: september 2020
1  Tack RebeckaJ0
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 september 2020

Alla som varit här vet jag jag pratar om. Kunskapen, stämningen, läget. Jon med personal möter dig med stort leende och värme. Deras specialitet är drinkar från Sydamerika :)

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack 907matsl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2020

Om man vill dricka drinkar i Örebro är det här verkligen det rätta stället! Deras mojitos är fantastiska. Jättetrevlig personal!

Datum för besöket: september 2020
1  Tack rekmacka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2020 från mobil enhet

Örebros bästa bar!
Hängiven och proffsig personal som alltid gör det lilla extra.
Detta ställe vill ni inte missa

Datum för besöket: september 2020
1  Tack Renner77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Chilango Bar tittade också på

Örebro, Örebro län
Örebro, Örebro län
 
Örebro, Örebro län
Örebro, Örebro län
 

Besökt Chilango Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt