Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bäst i stan”
Omdöme om Sobi

Sobi
Rankad som nr 10 av 287 Restauranger i Örebro
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 september 2018 från mobil enhet

Restaurang och bar. Mycket trevlig personal. Spännande meny. Drinkar i världsklass,bäst är sobicrush

Datum för besöket: september 2018
Tack FellowTraveler759341
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (51)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1216 av 52 omdömen

Omdömet skrevs 9 september 2018 från mobil enhet

Var där och åt en avsmakningsmeny med familjen. Vi kände oss välkommen och servitrisen var väldigt bra. Avspänd, vänlig och professionell. Menyn bestod av ett antal smårätter där vissa var riktigt bra men någon kom inte upp på samma nivå. Jag kan dock varmt rekommendera stället för på det hela en bra restaurang.

Datum för besöket: september 2018
Tack PeterS10844
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2018 från mobil enhet

Vi besökte Sobi för första gången en vardagkväll. Trots den tidiga timmen var det nästan fullbokat. Servitrisen visade oss hur menyn är upplagd och förklarade ingående de olika rätterna. Vi valde en mixad låda och en Bimbibap, plus fem bitar sushi. Allt smakade bra, men vi saknade soja till sushin. Smakerna var väldigt rena och maten kändes fräsch och nylagad. Inget stack ut, men helheten blir ändå mycket bra. Det enda som drar ner betyget är just att ingen av rätterna var något utöver det vanliga smakmässigt. Och lite, lite minus för att jag som varit tydlig med att jag måste äta glutenfritt serverades en rätt med friterad lök (innehållandes vetemjöl). Sånt kan hända på alla ställen, men det är så viktigt att allergiker/intoleranta kan känna sig trygga med att serveras rätt mat. Kommer absolut besöka Sobi igen då vi kände att vi blev nyfikna på fler rätter på menyn.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack M6621SZmariab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2018 från mobil enhet

Det här är den bästa restaurangen jag har ätit på i Örebro. Jämförbart med miss Voon i Stockholm. Vackra uppläggningar, fantastiska smaker och riktigt bra råvaror. Den sotade pilgrimsmusslan var särskilt minnesvärd. Sambon fick en god öl som han aldrig hade provat tidigare parad till maten (Hitachino Nest DAi DAi ale) vilket var en trevlig överraskning. Jag drack riktigt god och syrlig lemonad med ingefära. Personalen var trevlig och fick oss att känna oss välkomna och lokalen är fint inredd. Hit kommer vi tillbaka!
På bilderna: gyoza, taco och hotate. New style sushi 8 bitar. Sweet bentobox.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack 747Lilly
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2018 från mobil enhet

Med ett besök på Sobi. Vi åt avsmakningsmeny (2pers) varav den ena var vegetarisk, med tillhörande dryckespaket. Mycket nöjda, både med de vegetariska och ordinarie nätterna. Passande viner och bra service! Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Marlahjo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sobi tittade också på

Örebro, Örebro län
Örebro, Örebro län
 
Örebro, Örebro län
 
Örebro, Örebro län
Örebro, Örebro län
 

Besökt Sobi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt