Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk atmosfär! ”
Omdöme om 1 Rum & Kok

1 Rum & Kok
Boka bord
2
fre 27/11
20:00
Rankad som nr 11 av 304 Restauranger i Örebro
Restauranginformation
Omdömet skrevs 31 juli 2020 från mobil enhet

Fantastisk atmosfär! Mycket bra mat!! Rekommenderas varmr och vi kommer tillbaka vid nästa besök i Örebro!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Bodil T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (50)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 50 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Personligt och charmigt bemötande med lite humor. Maten var jättegod, fint upplagd med fina råvaror.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 384marianne_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

En trevlig liten restaurang med mycket god mat. Hummersoppan är perfekt. Pasta och hjort rekommenderas också.

Datum för besöket: juli 2020
Tack LarsH144
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Fantastisk mat och service. Vi åt skaldjurspasta, hjortfile och pepparbiff. Alla nöjda. Chokladfoundant till efterrätt som var perfekt. Väl värt ett besök. Inte så många bord så boka i förväg för att vara säker på att få plats.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Jill E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Mycket god o vällagad mat. I vårt sällskap åt vi både ryggbiff o pasta och alla var mycket nöjda. Perfekt service

Datum för besöket: juli 2020
Tack Ambassador503070
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på 1 Rum & Kok tittade också på

 
Örebro, Örebro län
Örebro, Örebro län
 

Besökt 1 Rum & Kok? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt