Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat bland sjöbodarna ”
Omdöme om Antes Hamnbod

Antes Hamnbod
Rankad som nr 4 av 28 Restauranger i Askersund
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Ante står själv och kockar fram Askersunds bästa mat i sin bod. Missa inte laxpitan med hjortron men allt är gott prisvärt och det är trevligt.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 748ulrikae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (14)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 14 omdömen

Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Vi gick ut i Askersund för att äta middag. Vi hade tänkt oss en vanlig restaurant med vin eller öl till maten. Men så kom vi förbi där Antes hamnbod låg. Då bestämde vi oss för att äta där på de bord som står i hamnen trots att vi inte kunde beställa någon öl eller vin till maten. Strömmingsburgaren respektive den stekta strömmingen var fantastiskt goda. De kan verkligen rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Zebran
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2020 från mobil enhet

Mycket bra mat, verkligen prisvärt. Trevlig miljö och trevlig personal. Vid fint väder är det fantastiskt trevlig miljö, precis vid vattnet.

Datum för besöket: juli 2020
Tack htoja59
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2020 från mobil enhet

Fantastisk strömming, barnen tog halloumi burgare och pommes. Allt var fantastiskt gott! Allt till ett mycket humant pris!

Datum för besöket: juli 2020
Tack samuelb375
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2019 från mobil enhet

Stektströmming, med underbart potatismos. Till det lingon med en touch av päroncognac och färskinlagd gurka! Väl värt ett besök!

Datum för besöket: augusti 2019
Tack erias89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Antes Hamnbod tittade också på

Askersund, Örebro län
Askersund, Örebro län
 
Askersund, Örebro län
Askersund, Örebro län
 

Besökt Antes Hamnbod? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt