Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin miljö och bra lunch.”
Omdöme om Berga Bistro

Berga Bistro
Rankad som nr 1 av 19 Restauranger i Åmål
Kök: Matställe, Franskt, Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Större grupper
Middagsalternativ: Lunch
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Väldigt trevligt lunchställe med bra urval för lunch. Trevlig kock som lade upp det man ville ha från lunchbuffén.

Datum för besöket: juli 2020
Tack vackrareivarmland
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (65)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 65 omdömen

Omdömet skrevs 10 mars 2020

Bra variationer på rätterna de olika dagarna, trevlig miljö och trevligt bemötande ov personalen. Variationsrik och frächt salladsbord. Gott kaffe med alltid goda kakor/tårdor mm till efterrätt.

Datum för besöket: mars 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Lenjarle
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 februari 2020 från mobil enhet

Hygglig vägkrog! Fräsch och fin service som drar upp betyget. Maten är husman och ganska standard tycker vi

Datum för besöket: februari 2020
Tack Emanuel K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2019

mycket god mat och mysig miljö. Deras pannbiffar mmmm. Personalen mycket trevlig och hjälpsam. Uteplatsen mysig på sommaren.

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack vanern54
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2019 från mobil enhet

Absolut värt att stanna till för lunch. Jag åt rimmad oxbringa - jättegott! Mycket prisvärt och trevligt ställe.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack par67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Berga Bistro tittade också på

Åmål, Västra Götalands län
Åmål, Västra Götalands län
 
Åmål, Västra Götalands län
Åmål, Västra Götalands län
 

Besökt Berga Bistro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt