Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig personal. ”
Omdöme om Pitchers

Pitchers
Boka bord
2
fre 18/6
20:00
Rankad som nr 5 av 83 Restauranger i Falun
Prisklass: 109 US$ - 309 US$
Kök: Bar
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Maten var ok till bra, skippa deras Chicken wings, bara en massa kladd för ingenting. Burgarna håller bra klass, betyget för dem blir 3,5/5.
Kul utbud av öl, det finns garanterat något för alla smaker... Återigen, personalen var de som gjorde besöket riktigt bra.

Datum för besöket: maj 2021
Tack beppebrewing
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (146)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 146 omdömen

Omdömet skrevs 28 januari 2021 från mobil enhet

Var där mellan 16-18 AW rabatt på all mat och dryck 20%, tog kalventrecon och några öl var riktigt bra.

Datum för besöket: januari 2021
Tack jockeo2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2020

Vi åt en middag här, tog röding. Den var god och även potatismoset till (som vi valde) var gott. Trevlig personal och snabb service. Gott om plats i dessa coronatider och det är bra, dock lite slitet ställe. Ganska bra middagspriser. Att äta här kan rekommenderas eftersom det var snudd på en femma i betyg.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 418johnnyd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2020 från mobil enhet

Åt middag på denna restaurang en kväll. Inte många matgäster där då. Lite slitet och nedgånget ställe/lokal. Maten smakade bra och servicen bra. Så en trea får det bli trots allt.

Datum för besöket: augusti 2020
2  Tack BirgittaT_13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Så bra och trevlig service och så god mat ...mer behöver man inte säga. Verkligen värt ett besök. En skomakarlåda man kan lägga sig platt inför bland annat

Datum för besöket: augusti 2020
Tack tomha3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pitchers tittade också på

 

Besökt Pitchers? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt