Gourmandern

Fina Falun

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 2 veckor sedan
Tyvärr var sängen för hård för min kropp, så jag fick väldigt ont i ryggen. Ganska högt sus på rummet, antar någon typ av ventilation. Hårfönen kunde varit av bättre virke. Saknade vattenkokare på rummet . Stor bra tv med bekvämt skrivbord. Synd att restaurangen är stängd på söndagar.
Datum för vistelsen: januari 2025
4,0 av 5 bubblorRenlighet
4,0 av 5 bubblorService
2,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Scandic Lugnet Sweden, Guest Services / Front OfficeScandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömet
Svarade för 2 veckor sedan
Hej!
Tack för att du tagit dig tid att recensera oss.
På Scandic har vi Jensen sängar som ska passa alla. Vi får mycket beröm för våra nya sängar.
Säg till nästa gång så fixar vi en vattenkokare från receptionen.
Vår restaurang är öppen måndag till lördag 17-23 med kvällens tips och en fin a la carte.
Varmt välkommen åter /Frida i receptionen
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
1.2 km från Scandic Lugnet Falun
3.5 km från Scandic Lugnet Falun
3.9 km från Scandic Lugnet Falun
Visa fler hotell i Falun
Omdömet skrevs 6 januari 2025 från mobil enhet

Totalt bedrövligt att dom skulle ha 200 kr extra när vi kom Tidigare och ville checka in 1500 istället för 1600, Rummen var fädigstädade och klara nör vi kom.
Rummen och hotellet i övrigt var trevligt o fräscht.
Restaurangen erbjöd middag med en väldigt liten och tråkig menu. Hamburgarna var gjord på vanlig köttfärs och smaklös och en buffé med ett överpris på bara gör att det var helg.
Frukosten var helt ok bland de bättre äggröror jag ätit.
Kommer överväga boendet till kopparcupen nästa år om det värt att bo nära eller nere på stan med mer matutbud och där man kan checka in och byta om och duscha innan man skall gå på cup UTAN TT betala extra på ett redan högt pris.

Rumstips: Se till att inte komma förtidigt.
Datum för vistelsen: januari 2025
Tack peterhI3370CF
Scandic Lugnet Sweden, Guest Services / Front Office på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Hej Peter!
Tack för din feedback efter Kopparcupen, handbollshelgen.
Det kan tyckas snålt att ni inte kunde checka in vid 15:00, men hotellet hade varit fullt kvällen innan och så även under Kopparcupen.
Scandic har incheckning kl 16:00 av en anledning. Vi planerar vår verksamhet och schemat efter utcheckning och incheckningstiderna.
Även priset på rummen påverkas av efterfrågan då vi har dynamisk prissättning.
Vi hoppas att vi får välkomna er tillbaka och närheten till Lugnet

Omdömet skrevs 11 december 2024

Irriterad att det inte fanns information om att det pågick renovering av restaurang vid bokningstillfället!
Ingen kvällsmat när man kommer sent, frukosten var bedrövlig, trångt, dåligt utbud, tråkigt att starta ny arbetsdag. Jag har inga problem med detta om man bara hade informerat om detta innan. Betalade som jag upplever det fullpris. Dessutom testade man brandlarmet på förmiddagen utan någon information? Ska man springa ut eller?
Tycker så svagt att man inte kan informera om detta - botten betyg!

Datum för vistelsen: december 2024
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack Mikael A
Scandic Lugnet Sweden, Guest Services / Front Office på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 14 december 2024

Hej!
Vi vill be om ursäkt för de besvär du har upplevt under din vistelse på vårt hotell.
Vi är nästan klara med renoveringen och kan snart välkomna våra gäster till ett helt nyrenoverat hotell.

Önskar du maila oss så vänligen maila mig på falun@scandichotels.com
Vi hoppas att du kan ge oss en ny chans.
Ännu en gång 1000 gånger om ursäkt.

Ha en bra dag!

Omdömet skrevs 26 november 2024 från mobil enhet

Detta gäller nog inte bara Lugnet, utan de flesta hotell. Fast det är alltid tydligast på Scandic. Dags komma in i matchen, grabbar.

Mitt nya rum, helt 2024, bjöd på:

●Handfat utan plats till necessären

● ett belysningssystem installerande elektriker nog själv inte begriper

● Dioderna på huvudljusbrytaren, termostaten och TV är så kraftigt lysande att det ger lite Råsundakänsla mitt i natten🤬. Men tack vare dagens strumpor, gick de att täcka. Bra för nästa gäst att veta🌟🌟🌟

● vad är poängen med filten i fotändan och prydnadskuddarna? Hur ofta tvättas de? De rör jag inte med händerna, utan sparkar ner på golvet.

● Billigt schampo och balsam gynnar inget hårstrå

Bra frukost har de, krispigt bacon ser inte denna "2 hotellnätter i veckan sedan 20 år" varje dag.

Här för att sova, duscha, dra. Prioritera gästen sömn. Know ypur customer

Datum för vistelsen: november 2024
Restyp: Reste i arbetet
Tack ChetBakerTPT
Scandic Lugnet Sweden, Gästservice/reception på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 1 december 2024

Hej!
Tack för ditt långa omdömen.
Vi hoppas att vi levererade en god natts sömn i våra nya fina sköna sängar och önskar dig varmt välkommen tillbaka
Med v änliga hälsningar receptionen

Omdömet skrevs 24 oktober 2024

Rent och fräscht
Fantastisk frukost
Toppenbra och kan rekommenderas till alla. Framförallt till studenter som pluggar på högskolan

Datum för vistelsen: oktober 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack jdahlberg2024
Scandic Lugnet Sweden, Guest Services / Front Office på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 29 oktober 2024

Hej J!

Vad kul att du har bott hos under ditt besök på Högskolan Dalarna. Högskolan som ligger vägg i vägg med Scandic Lugnet Falun.
Jag ska dela detta med mitt team och önskar dig varmt välkommen när det är dags för nästa kurs på Högskolan.

Omdömet skrevs 9 september 2024

Trevligt ställe, med trevlig personal. Bra P-möjligheter kostnadsfritt utanför. Saknade kanske en fåtölj på rummet, för TV-tittning.

Datum för vistelsen: september 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack claeslindell
Scandic Lugnet Sweden, Guest Services / Front Office på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 12 september 2024

Hej Claes!

Tack för din fina recension.
Varmt välkommen tillbaka!