Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (344)
Filtrera omdömen
344 resultat
Medlemsbetyg
57
128
113
35
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
57
128
113
35
11
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
4045 av 344 omdömen
Omdömet skrevs 18 mars 2018

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Anders E, Försäljningschef på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 7 mars 2018 från mobil enhet

Rummen står oförändrade sedan 80 talet. Utrustning, färgsättning är utdaterad sedan länge. Rummen är så omoderna att man ställer sig frågan, hur kan uppfylla Scandic standarden?
Till frukost är personalen osynlig, delvis okunnig, oengagerad. Matsalen är rörig (se bild).
Nej inte en gång till, i väntan på renovering, utbildning, städning blir det något annat hotell i området.

Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
Tack Jakob H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anders E, Försäljningschef på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2018

Hej
Tack för din review. Ja vissa delar av hotellet har behov av renovering men det är inte sen 80 talet som du skrev.
Scandic har många hotell och vi står på kö för att renovera. Vi hoppas och tror att vi snart ska få dra ingång med en översyn av hotellet.
Tråkigt att frukosten inte blev bra. Självklart ska personalen vara kunning och engagerad och det är det flesta av vår personal.
Men uppebart har vi inte nått fram till alla. Här kan vi bli bättre.
Passar på att önska dig en riktigt trevlig helg!
/Anders Ericsson - Scandic Lugnet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Börjar med det som var bra - frukostbuffén.
Incheckning - trevlig personal
Rummet - kallt golv. Sängen gungade när man vände på sig i sängen. Kuddarna - inte min smak, för tunna och oformbara, täcket tunnt.
Utcheckning - online utcheckningen fungerade inte, och när jag kom ner i receptionen stod receptionisten och pratade iom något med en kollega och valde att prata klart istället för att uppmärksamma gästen/kunden.

Bodde här: mars 2018
Tack Annette S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anders E, Försäljningschef på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2018

Hej Annette,
Tack för att du tagit dig tid att recensera din vistelse hos oss. Vi vill gärna ha feedback från våra gäster så att vi kan bli bättre.
Så kul att du gillade vår frukost. Det är ju en viktig del av en hotellupplevelse och en förutsättning för en bra start på dagen.
Beklagar om du upplevde det kallt på rummet. Det har ju varit väldigt kallt ute här nu en tid och tydligen har inte systemet hunnit med riktig, att anpassa temperaturen på alla rum. Vi tar upp detta med vår fastighetsägare.
Tråkigt att online check out inte fungerade just när du skulle använda den. Det är ju annars en väldigt smidig funktion som spar tid för gästen. Självklart ska vår personal i receptionen ha gästfokus.
Önskar dig hjärtligt välkommen åter!
//Anders Ericsson - Scandic lugnet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2018

Ett helt okej Scandic hotell. Precis vid Lugnet, så nära till längdskidåkning, simhall, tennis mm. Ca 15 minuters promenad till centrala Falun. Också nära till köpcentrumet Majoren, där det finns de vanliga kedjorna som Rusta, ICA Maxi, ÖoB, Granngården mm. Frukosten var väldigt bra, där det enda jag personligen saknade var bacon:) Finns en stor hotellbar och mycket sittplatser.

  • Bodde här: februari 2018, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack andreasD2388WF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anders E, Försäljningschef på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2018

Hej och tack för din recension av oss. Javisst har vi ett perfekt läge med närhet till både sport och till shopping samt till stadens uteliv.
Självklart har vi bacon på frukostbuffén, du måste bara missat det.
Hjärtligt välkommen åter!
//Scandic Lugnet - Anders Ericsson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2018

  • Bodde här: februari 2018, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Anders E, Försäljningschef på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 5 februari 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen