Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
118 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 26 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 26 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 160 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Kostnadsfri avbokning till den 29/07
Boka nu, betala på plats
123 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
113 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Gruvortens B&B i Falun(Falun)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 21/07
Boka nu, betala på plats
112 US$
Booking.com
Se erbjudande
Falu STF Vandrarhem(Falun)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
Boka nu, betala på plats
67 US$
Booking.com
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 26/07
Boka nu, betala på plats
111 US$
Booking.com
Se erbjudande
Kopparstugan(Falun)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
Boka nu, betala på plats
135 US$
Booking.com
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 29/07
Boka nu, betala på plats
108 US$
Booking.com
Se erbjudande
136 US$
Priceline
Se erbjudande
Omdömen (318)
Filtrera omdömen
322 resultat
Medlemsbetyg
50
119
109
35
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
50
119
109
35
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2429 av 322 omdömen
Omdömet skrevs 18 mars 2018

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Anders E, Försäljningschef på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 7 mars 2018 från mobil enhet

Rummen står oförändrade sedan 80 talet. Utrustning, färgsättning är utdaterad sedan länge. Rummen är så omoderna att man ställer sig frågan, hur kan uppfylla Scandic standarden?
Till frukost är personalen osynlig, delvis okunnig, oengagerad. Matsalen är rörig (se bild).
Nej inte en gång till, i väntan på renovering, utbildning, städning blir det något annat hotell i området.

Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
Tack Jakob H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anders E, Försäljningschef på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 9 mars 2018

Hej
Tack för din review. Ja vissa delar av hotellet har behov av renovering men det är inte sen 80 talet som du skrev.
Scandic har många hotell och vi står på kö för att renovera. Vi hoppas och tror att vi snart ska få dra ingång med en översyn av hotellet.
Tråkigt att frukosten inte blev bra. Självklart ska personalen vara kunning och engagerad och det är det flesta av vår personal.
Men uppebart har vi inte nått fram till alla. Här kan vi bli bättre.
Passar på att önska dig en riktigt trevlig helg!
/Anders Ericsson - Scandic Lugnet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Börjar med det som var bra - frukostbuffén.
Incheckning - trevlig personal
Rummet - kallt golv. Sängen gungade när man vände på sig i sängen. Kuddarna - inte min smak, för tunna och oformbara, täcket tunnt.
Utcheckning - online utcheckningen fungerade inte, och när jag kom ner i receptionen stod receptionisten och pratade iom något med en kollega och valde att prata klart istället för att uppmärksamma gästen/kunden.

Bodde här: mars 2018
Tack Annette S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anders E, Försäljningschef på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2018

Hej Annette,
Tack för att du tagit dig tid att recensera din vistelse hos oss. Vi vill gärna ha feedback från våra gäster så att vi kan bli bättre.
Så kul att du gillade vår frukost. Det är ju en viktig del av en hotellupplevelse och en förutsättning för en bra start på dagen.
Beklagar om du upplevde det kallt på rummet. Det har ju varit väldigt kallt ute här nu en tid och tydligen har inte systemet hunnit med riktig, att anpassa temperaturen på alla rum. Vi tar upp detta med vår fastighetsägare.
Tråkigt att online check out inte fungerade just när du skulle använda den. Det är ju annars en väldigt smidig funktion som spar tid för gästen. Självklart ska vår personal i receptionen ha gästfokus.
Önskar dig hjärtligt välkommen åter!
//Anders Ericsson - Scandic lugnet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2018

Ett helt okej Scandic hotell. Precis vid Lugnet, så nära till längdskidåkning, simhall, tennis mm. Ca 15 minuters promenad till centrala Falun. Också nära till köpcentrumet Majoren, där det finns de vanliga kedjorna som Rusta, ICA Maxi, ÖoB, Granngården mm. Frukosten var väldigt bra, där det enda jag personligen saknade var bacon:) Finns en stor hotellbar och mycket sittplatser.

  • Bodde här: februari 2018, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack andreasD2388WF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anders E, Försäljningschef på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2018

Hej och tack för din recension av oss. Javisst har vi ett perfekt läge med närhet till både sport och till shopping samt till stadens uteliv.
Självklart har vi bacon på frukostbuffén, du måste bara missat det.
Hjärtligt välkommen åter!
//Scandic Lugnet - Anders Ericsson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2018

  • Bodde här: februari 2018, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Anders E, Försäljningschef på Scandic Lugnet Falun, svarade på det här omdömetSvarade 5 februari 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen