Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En enorm mat upplevelse.”

Restaurang Esperanza
Rankad som nr 45 av 3 514 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 16 US$ - 45 US$
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Särskilda tillfällen, Romantiska möten, Familjer med barn
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Område: Norrmalm
Omdömet skrevs 15 november 2017

En restaurang som jag bara älskar. Det var mycket bra service härlig miljö och mycket god mat. En Carpaccio som hade en mycket god balans. Sedan åt vi lamm helt underbart. Jag kommer tillbaka.

Datum för besöket: november 2017
2  Tack Lejon73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (414)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

6367 av 414 omdömen

Omdömet skrevs 10 november 2017 från mobil enhet

Lite trångt och bullrigt men det är ok. Bra personal och mycket bra mat. Tog deras Delize. Den var kanon. Övriga runt bordet med andra rätter var också mycket nöjda.

Datum för besöket: november 2017
1  Tack 851ThomasF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2017 från mobil enhet

Riktigt god mat med bästa tänkbara service. Ett måste när man är i Stockholm.
Mysigt och hemtrevligt. Bör bokas i förväg då det är riktigt uppskattat av gäster.

Datum för besöket: oktober 2017
1  Tack Joakim O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2017 från mobil enhet

Det är en absolut favorit i Stockholm. Mycket bra mat, trevlig personal och ett engagemang om gästerna som gör att man gärna återkommer. Jag kan varmt rekommendera ett besök.

Datum för besöket: november 2017
1  Tack Mandersson58
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 oktober 2017 från mobil enhet

Mysig kvarterskrogskänsla. Maten håller god kvalité med utmärkta val av råvaror. Åt tre rätter.
Carpaccio di Manzo-utsökt utförande med härlig ton av balsamico och väl tilltaget med god parmesan.
Agnello con Pesto alla Genovese-lammfiléns kvalité i kombination med peston gjorde att lammet lätt smekte gommen. Utsökt! Beställde Suppli som tillbehör-ok, hade kunnat vara perfekta om risotton varit lite mer tillagad innan frityr, nu var riset något hårt och mjöligt.
Till dessert blev det:
Pere cotte con Mousse al Ciocccolato. Väldigt gott, hade föredragit päronet utan kärnhusdelar men moussen hade en mycket tydlig och god mjölkchokladsmak.
Tog en cappuccino till som inte var riktigt så kraftig i espressosmaken som jag personligen föredrar utan troligen var baserad på en något enklare rostad arabicaböna än jag brukar använda.
Rekommenderar restaurangen! Vi var mycket nöjda med både mat, atmosfär och service.

Datum för besöket: oktober 2017
1  Tack ok2bermamma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Esperanza tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Restaurang Esperanza? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt