Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”

Texas Longhorn Fleminggatan
Boka bord
2
mån 2/8
20:00
Rankad som nr 496 av 3 410 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 25 US$ - 100 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Uteservering, Bokningar, Avhämtning
Område: Kungsholmen
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Jag var där för lunch med en kompis och mat smaker jättegott och var snart. Jättegärna igen! God pris också.

Datum för besöket: april 2017
Tack oleneumann
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (202)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3539 av 202 omdömen

Omdömet skrevs 19 juni 2017

Tyvärr upplevs det som löpande bandet på en industri. Inte mycket kärlek
Ribsen var överkokta och sedan dödade i mycket glaze.
Köttet var ok men inte mer.
Ni måste leverera bättre om ni vill vara en bra köttrestaurang...

Datum för besöket: juni 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jojje_the_king
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 maj 2017

Köttgrytan var god med dess tillbehör. Fick varma vetetortillas till. i MINIformat och bara 3 styck. Inget för en vuxen man precis. Det smakade bra men jag var definitivt inte mätt när jag gick därifrån. Mina vänner åt Ribbs och det var definitivt rikligare med mat. Fel val helt enkelt! Men personalen var glad och trevlig.

Datum för besöket: maj 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Rosenboms
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 maj 2017

i det stora hela får det godkänt. Mycket lätt saltat och kryddat. Köttet upplevde jag som i det segaste laget. Däremot så var det perfekt grillat. saftigt och fint.

Datum för besöket: juni 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 338WM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2017 från mobil enhet

Vi var inte jättehungrig så vi beställde en tallrik med revben och delade på två. Kanongott . Har varit här tidigare trevlig personal och lagom ljudnivå . Kommer gärna tillbaka

Datum för besöket: april 2017
Tack 449anetten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Texas Longhorn Fleminggatan tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Texas Longhorn Fleminggatan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt