Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket fin chèvresallad (lunch).”
Omdöme om Café Avenyn

Café Avenyn
Rankad som nr 687 av 3 399 Restauranger i Stockholm
Område: Norrmalm
Restauranginformation
Område: Norrmalm
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Mycket fin chèvresallad (lunch). Prisvärt 95kr!!
Centralt ställe med. Passar att bara fika också.
Rent o fräsch ställe.

Datum för besöket: september 2020
Tack perarneb2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (55)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 55 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Måste säga, väldigt väldigt dåligt. Beställde pastan med köttbullar .. köttbullarna var halvfabrikat .. pastan kall som dom hällt krossade tomater över, salladen gammal. Blev oerhört besviken. Skulle inte rekommendera detta ställe till någon :(

Datum för besöket: juli 2020
Tack lalakovacs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2020 från mobil enhet

Det var fruktansvärt dyrt för kaffe, fralla och en liten småkaka. Förra gången jag var häri höstas, så var det billigt. 49 kronor för kaffe och fralla. Nu 105 kronor. Aldrig mera hit!

Datum för besöket: januari 2020
Tack brittan55
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2019

Caféet ingår inte i en kedja vilket är positivt. Miljön är mysig, sköna stolar och det är rent och fräscht. Bullarna smakade okej.

Datum för besöket: december 2019
Tack Björn Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2019

Alltid färska bakelser och konditorivaror i allmänhet. Trevligt med te i kanna. Rena toaletter. Lagom volym på musiken. Fräscha maträtter m sallad till. Och bäst av allt trevligt personal, service minded och ett extra plus för den nya tjejen ( tror hon heter Donia) som e både varmhjärtad och proffsig

Datum för besöket: november 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 676alessandra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Café Avenyn tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Café Avenyn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt