Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Omdöme om Restaurang kryp in

Restaurang kryp in
Rankad som nr 42 av 3 514 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Lokal mat, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Middag, Bokningar
Område: Gamla stan och Riddarholmen
Omdömet skrevs 21 juli 2018 från mobil enhet

Jättegod mat,mysigt ställe och bra service. Vi kommer tillbaka Vi åt båda ryggbiffen som var riktigt bra.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Discover74038
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 527)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 1 527 omdömen

Omdömet skrevs 20 juli 2018 från mobil enhet

Lugnt läge, lite vid sidan om. Inget turisthak.
Jättegod mat, bra service. Åt tonfisk samt högrev, vi var båda supernöjda.
Kommer absolut komma tillbaka nästa gång vi är i Gamla Stan

Datum för besöket: juli 2018
Tack Anders S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2018 från mobil enhet

En lördag i Gamla Stan hamnade vi här. Med två barn uppskattade vi snabb och trevlig service å god mat. Väl värt ett besök!

Datum för besöket: juli 2018
Tack olgamial
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2018 från mobil enhet

Klassiska svenska rätter, vällagade och bra service som serveras i ett mindre rum med mycket stor andel internationell publik.
Vi valde Toast Skagern samt löjrom med friterad mandelpotatis och till huvudrätter fisk och skaldjursgryta samt grillad tonfisk.Ända plumpen var att skaldjuren i grytan lyste med sin frånvaro, detta kompenserades direkt med att man bjöd på kaffe och dessert. Snyggt gjort.

Datum för besöket: juni 2018
Tack dangD7037CM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 maj 2018

En väldigt trevlig restaurang i Gamla Stan. Lite lagom trångt, mysigt och ombonat. Namnet är väl valt. Maten var jättegod och lagom mycket för mig. Min väninna hade gärna sett lite större portioner och hon fick extra pototispuré när hon bad om det. God glass till efterrätt.

Datum för besöket: maj 2018
Tack Pia A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang kryp in tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Restaurang kryp in? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt