Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najs”
Omdöme om Debaser Strand

Debaser Strand
Rankad som nr 2 832 av 3 433 Restauranger i Stockholm
Prisklass: 12 US$ - 29 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Område: Södermalm Område
Beskrivning: Debaser startade 2002 på Slussen. Sedan växte vi och startade år 2006 upp Debaser Medis på Medborgarplatsen. Året därpå expanderade vi utanför Stockholm till Malmö och startade i maj upp Debaser Malmö. I april 2013 slog vi upp de första portarna till Debaser Strand vid Hornstull som förutom nattklubb med scen även innehåller mexikanska restaurangen Calexico’s och amerikanska baren Bar Brooklyn. Debaser är en av Sveriges främsta klubbscener med konserter och klubbar flera gånger i veckan!
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Uteservering på en pråm . Trevligt ställe med varierad service. Lite förvånad över att det inte finns några skyddsräcken på pråmen. Vi drack gott vin och njöt av stället.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack LaufenLars
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (18)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 18 omdömen

Omdömet skrevs 17 juli 2021

Köttet var så segt att det inte gick att tugga, beställe in sallad och den var ok men inte värt priset. Personalen var oerfarna och försökte så gott dom kunde.

Datum för besöket: juni 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 2015Anna67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2020 från mobil enhet

Totalt värdelöst kösystem (trots Corona-förståelse totalt värdelöst) arrogant OV, insmickrande "värd". Nej nej. Maten såg inte ens bra ut heller (gick därifrån) micraee hamburgare och utsmetad tonfisk. Värdelöst. Går det att ge minus hade jag gett det.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Jimmy C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2019

Höj volymen till en konsert för vuxna och inte hörselskadade bamsefantaster i åldern 7.. Tråkigt att betala inträde när mindre än halva rummet inte hör ett skit. Aldrig mera Debaser. Jäkla lameos.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack DebaserVad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 maj 2019

Lagom stor och lagom ruffig lokal att lyssna på rock i. För den som är intresserad, finns det en rejält tilltagen bar.

Datum för besöket: maj 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack StefanHaeger
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Debaser Strand tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Debaser Strand? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt