Christina D
Skara, Sverige

Mysigt hotell vi gärna kommer igen till!

Omdöme om Hotel Point
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 nov. 2024från mobil enhet
Mycket trevligt och prisvärt hotell.
Allt fräscht och modernt. Både rum och dusch. Visst var inte så stort men allt utnyttjades verkligen till fullo. Så för 1 - 2 nätter är det perfekt.
Frukosten var toppen! Allt fanns från bacon o äggröra till bröd, pålägg och grönsaker.
Restauranten i bottenplanet var riktigt mysig och inbjudande med härlig musik i bakgrunden.
Ett glas innan sängdags kändes som en självklarhet.
Tack för oss. Vi kommer igen!
Datum för vistelsen: november 2024
    869 kr
4.6 km från Hotel Point
Visa fler hotell i Stockholm
Omdömet skrevs 22 augusti 2024

- Ofräscht. Hår i sängen, täcket hade fläckar. Fläckar på golvet. Mkt trånga små rum. Ventilationen låter mkt högt. Lyhört så man hör vad grannen säger.
Frukosten är inte mer än ok. Svettig ost och slarvigt serverat.

+ Fina behagliga färger i rummen. Mysig restaurang som verkade välbesökt.

Rumstips: Ta med öronproppar och fläkt.
Datum för vistelsen: augusti 2024
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack Sabina H
Omdömet skrevs 1 augusti 2023 från mobil enhet

Inget bra bemötande och service av personalen . !!!! Fanns inte så mycket serviceminder av personalen i receptionen!!
Frukosten inte den bästa men det verkade vara vara en stackars kille som fick sköta om allt med frukost o service så inte lätt hålla frukosten på
topp

Datum för vistelsen: maj 2023
Tack carolinedK6585QL
Omdömet skrevs 8 juli 2023 från mobil enhet

Vi bodde i ett rum med en dubbelsäng och 2 extrabäddar. Extrabäddarna satt som hyllor på väggen som man fällde ut. Rummet hade också ett litet bord, stolar samt ett litet pentry med mikrovågsugn och kylskåp. Litet men helt ok. Kändes rent och toan var fräsch. Dock luktade det unket på rummet men som tur var gick det bra att vädra då det fanns en takterrass. Frukosten är basic, helt ok.

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack Ezmorelda
Omdömet skrevs 27 oktober 2022

Ett minimalt och slitet enkelrum för 1700 SEK. För att få ventilen i taket att sluta tjuta var jag tvungen att flytta en platta i innertaket för att kunna skruva åt och stänga den. Badrummet som också var minimalistiskt såg dock ut att vara nyrenoverat och fräscht.

Datum för vistelsen: oktober 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack I5538AGmagnusl
Omdömet skrevs 11 oktober 2022 från mobil enhet

Ett trevligt hotell med allt som behövdes för ett par dagar. God frukost och på kvällen var det en mycket välbesökt restaurang med mycket god pizza.
Läget var perfekt! Bra pris! Lugnt och tyst!
Enda nackdelen var att det var för varmt på rummet.

Datum för vistelsen: oktober 2022
Tack livsnjutningardotse