Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra pizzeria ”
Omdöme om Giro

Giro
Rankad som nr 104 av 3 531 Restauranger i Stockholm
Certificate of Excellence
Prisklass: 13 US$ - 22 US$
Område: Norrmalm
Restauranginformation
Område: Norrmalm
Omdömet skrevs 26 februari 2017 från mobil enhet

Nu är detta stället en ren pizzeria. Modern avskalad miljö och goda pizzor. Når dock inte hela vägen fram med alla smakerna. Ok vinlista. Trevlig men rörig service. Dom måste ha haft en dålig dag när vi besökte dom.

Har i stort sett inte mycket mer att erbjuda utöver pizza. Kommer trots deras ambitioner inte upp i top 5 bland Stockholms pizza utbud.

Miljö 3.5
Service 3
Mat 4
Dryckeslista 3
Pris 3

Kan rekommendera om ni är nära, men vi kommer inte tillbaks, då det för stunden finns bättre i stan.

Datum för besöket: februari 2017
Tack Olof H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (747)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

9094 av 747 omdömen

Omdömet skrevs 25 februari 2017 från mobil enhet

Jätte trevlig pizzeria i hjärtat i Stockholm. Super personal och goda pizzor. Underbar atmosfär. Cool music.

Datum för besöket: februari 2017
Tack Martin N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 februari 2017 från mobil enhet

Giro har italienska pizzor med en genuin känsla. Själva lokalen går kanske inte att jämföra med Italien, men pizzorna är riktigt bra med en lagom tjock botten, väldigt fina råvaror och fina kombinationer av ingredienser som ger en ny upplevelse jämfört med vanliga, traditionella svenska pizzerior.

Datum för besöket: februari 2017
Tack ViktoriaSu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2017 från mobil enhet

Enkel lokal lite väl hög musik men det funkade. Väldigt goda pizzor med de bästa råvaror man kan tänka sig. Otroligt goda små tomater och super god mozzarellaost. Kaffet dessvärre inte tillräckligt varmt, glassen okey inte mer. Personalen trevlig och personlig med snabb och bra service.

Datum för besöket: februari 2017
Tack MariaN757
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 januari 2017 från mobil enhet

Trevlig och trendig restaurang. Fin vinlista och fantastiska pizzor. En höjdare helt enkelt. Nöjd och glad efter besöket.

Datum för besöket: januari 2017
Tack Malin N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Giro tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Giro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt