Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat och dryck”
Omdöme om Restaurang Tang

Restaurang Tang
Boka bord
2
ons 5/8
20:00
Rankad som nr 472 av 3 380 Restauranger i Stockholm
Område: Norrmalm
Restauranginformation
Område: Norrmalm
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Maten smakade bra. Deras service var inte speciellt bra. Vi upptäckte efteråt att de dubbeldebiterade oss för whiskey.

Datum för besöket: februari 2020
Tack I6957SXjohni
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (309)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 309 omdömen

Omdömet skrevs 18 januari 2020 från mobil enhet

Ser kocken häller upp dimplings från typ finduspåse, gör dom alltså inte själv vilket får mig att undra vad mer kommer från "coop" grillningen kommer tillbaka helt smaklös tur det finn salt på bordet, andra ställen lägger men själv på oljor och smaker före stekningen, 2 lunch tot 438kr och kaffe ingår inte,för dålig mat för den prislappen. Trist

Datum för besöket: januari 2020
Tack mlmhakan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 december 2019

Otrevlig personal som inte är barnvänliga. Dålig mat och stressig miljö. De vill inte ha barnvagnar inne i restaurangen.

Datum för besöket: december 2019
Tack Chanelleleon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2019 från mobil enhet

Som sagt kvälls buffén är inte prisvärt. Odugligt utbud, man kan se flugor flyga på färskmaten. Nonchalant personal som strosar omkring. För övrigt fräsch lokal.

Datum för besöket: november 2019
Tack Samsara1993
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2019 från mobil enhet

Smaklös och tråkig lunchbuffé utan klass. Inte värt pengarna. Om man är ute efter endast ”bukfylla” har du kommit rätt.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack Maria A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Tang tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Restaurang Tang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt